pondělí, 10 říjen 2011 18:57

Repromanifest – ,,Vracíme do hry srdce a rozum“ Featured

Written by 

Stará značka v novém světle i tak by se dal charakterizovat Repromanifest. Crew kamarádů, které pojí stejná láska k hip-hopu, crew lidí, kteří mají za sebou mnoho let ve hře.

„Vytvořili jsme společný projekt, abychom kumulovali energii a myšlenky, které protínají tvorbu každého z nás. Repromanifest je tady pro lidi, kteří chtějí hip-hop s hlavou a srdcem.“ (Khomator)

REPROMANIFEST je label a projekt MC´s, DJ´s, producentů, výtvarníků, writers a jiných aktivních lidí především ze severní Moravy.

Koncerty, hraní, provoz nahrávacích studií, vydávání desek, pořádání graffiti jamů, výstav, vlastní rádio pořad atd. Toto vše děláme pro lidi, kteří žijí hip-hopovou kulturou, stejně jako my.

Kořeny značky sahají do devadesátých let ke Kosovi a Dazovi (Bohumín – Ostrava). Oficiálně label funguje od roku 2008. Je rok 2011, čas dát věcem čerstvý vítr.

Label v těchto dnech spustil oficiální website, kde najdeš informace o všech členech a jejich projektech, můžeš si stáhnout, nebo objednat desky, trička a další věci. Repromanifest family provozuje také nahrávací studia v Ostravě a Praze. Vše podstatné najdeš na


Členové labelu:
DAZ (Bohumín, Praha)
HOSTÉ ODJINUD – KOS, DJ ČESKI (Ostrava)
SAFARI (NEAS, PHORMEL, DEOR, LAZY-O, DJ NECROZ) (Ostrava)
KHOMATOR (Havířov)
BOHUŠ DLM (Blava – Praha)
DJ KIKA (Ostrava)
EL BAJTO (Ostrava)
KSI & DJ MOUU (Opava)
HIRS SKLAD – ZBIXON, VERS (Cieszyn – PL)



www.repromanifest.cz

 

přečteno: {hits}995{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory