pondělí, 10 říjen 2011 19:26

Pár novinek ala Oliver Lowe, Talpas a Everydays Featured

Written by  Ecko

Že Oliver Lowe dělá desce s Talpasem jsem už veděl, že má ale vycházet již 21. listopadu mě dost mile překvapilo. S názvem následovníka prvního alba si moc hlavu nelámali, a nazvali jej jednoše Peníze nebo život 2.

Krom Olivera a Talpase se ovšem objeví na desce i pár hostů, a to nejen za mikrofonem. Většina jmen mi sice vůbec nic neříká, ale o to víc jsem zvědavej, čím jak se na CD odprezentujou.

Jo a kdo že to vlastně je? Lona, PremRock, Akua Naru, Mabanua, Shingo Suzuki, Melodiq, ENZ, ED( Kafri), Terem, Betty Munro a k tomu pár známých místních person jako je Rest, Delik, DJ Opia a Mike One, DJ Fatte nebo producent Sinuz ze známé, už delší dobu zaniklé formace 5MCZ.

Pokud vás zajímá, jak někteří z těchto hostů zní, doporučuji stáhnout si výroční kolekci remixů, Anniversary Remixes, která byla dnes nahozena grátis na net ke příležitosti třetích narozenin labelu Everydays. Jedním slovem výbornost!

A kdo že se tu remixů vlastně ujal? Thovt, Sasa, Sinuz, Many a Talpas. Zkrátit čas na hlavní chod v podobě nového alba vám již za nedlouho pomůže také sám Talpas a jeho release v podobě remixů pecek, které rád poslouchá. Objevit se má co nevidět zdarma ke stažení. Stačí pozorně sledovat některé z odkazů pod článkem a rozhodně ti neunikne!

3rd Birthday Anniversary Remixes zde. A závěrem ještě pár míst, kde můžeš v nejbližší době vidět strejdu Olivera a jeho přátele naživo:

21.10. / Tachov / Kiwi Bar / Oliver Lowe & Friends
22.10. / Domažlice / Moskyto / Oliver Lowe & Talpas
28.10. / Kutná Hora / Česká 1 / Oliver Lowe
29.10. / Teplice / 3ožák klub / Oliver Lowe
16.11. / Plzeň / Buena Vista / Oliver Lowe & Friends ...
25.11. / Brno / Mjuz / Oliver Lowe & Friends
26.11. / Ostrava / Marley Club / Oliver Lowe & Friends
21.01. / Police Nad Metují / Zděřina / Oliver Lowe & Friends

 



Zajímavé odkazy:

www.everydays.eu
www.soundcloud.com/talpas
www.facebook.com/uncleoliverlowe

 

přečteno: {hits}996{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory