čtvrtek, 07 únor 2013 07:43

Thrift Shop – Fenomén posledních týdnů Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Osobně bych dost pochyboval, kdyby někdo o tomhle tracku nic neslyšel nebo neměl osobně možnost shlédnout si ho na Youtube. Pokud jste tuto možnost neměli, rád Vám něco o tomhle „hitu“ řeknu.

„Thrift shop“ v překladu znamená něco jako klasický sekáč či charita, kam lidé odkládají věci, které nepotřebují a toho se chopil americký zpěvák Macklemore a to navzdory tomu, že v dnešní době „frčí“ spíše "swag", spojený se značkovým oblečením a luxusními doplňky, na které dokonce i interpret naráží. V tomto tracku Macklemorea doprovází svými vokály Michael Wansley aka Wanz, jehož hlas můžeme slyšet v refrénu.


Aktuálně má Thrift Shop na Youtube.com přibližně 84 mil. shlédnutí a kraluje populární hitparádě Billboard.com, kde se již více jak 15 týdnů drží na 1. místě a zatím se nenašel patřičný konkurent, který by ho mohl z pomyslného trůnu sesadit.

Mě osobně se tenhle track velmi líbí a jsem zvědav na další hit v podání tohoto interpreta. A co vy? Už jste měli možnost tenhle track slyšet? Líbí se Vám? Jaký na něj máte názor?



 

 

přečteno: {hits}1856{/hits} krát

Lukáš Pospíšil

Poslouchám hlavně francouzský & americký hip-hop.Považuji se za geeka. Jsem hráč, rád si zahraji na PC nebo konzoli :) Mám rád moderní techniku. Stylové oblečení není výjimkou.

Píšu o věcech, které mě opravdu dokážou oslovit.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory