neděle, 12 srpen 2012 20:59

Mini Cooper Louis Vuitton CoverEFX Featured

Written by  100pack
Mini Cooper Louis Vuitton od CoverEFX, to je styl a luxus v podání Mini Coopera JCW vytvořeného v dílnách CoverEFX, německým tunerem, který chtěl "vyzdobit" auto do stylu Louis Vuitton. Tělo vozidla bylo přestříkané texturou inspirovanou slavným monogram LV, ikonou slavné značky.

Z pochopitelných důvodů nemůže být vzor stejný 1:1, takže se samozřejmě o vzoru populárního francouzského módního domu liší a i když připomíná populární vzor slavné módní značky, tak se o originál nejedná. To však nic nemění na tom, že to i tak velmi speciální kousek.

Fanoušci francouzského módního domu mají rádi věci, které připomínají design tašek a doplňků nejznámějších kousků LV a tento Mini je bezesporu ocení každý fanda Louis Vuitton a jeho kolekcí...

LV airbrush na tomto Mini Cooper JCW je od již zmíněných CoverEFX. Na rozdíl od anglického modelu je barva nanesena přímo na těle bez nátěrového filmu.
http://worldsexpensivethings.com/wp-content/uploads/2012/06/CoverEFX-Mini.jpg

Mini Cooper Louis Vuitton od CoverEFXA stylu pro upravenou verzi vozu, která je nabízena, jak jsme řekli dříve, se změnami sklonu a pohon.

Na autě jsou kola z lehkých slitin zlata, 17-palcové značkové OZ M, přemapovaná řídicí jednotka motoru se silou 211 koní a 280 Nm na 236 koní a 350 Nm
http://worldsexpensivethings.com/wp-content/uploads/2012/06/Mini-Cooper-Louis-Vuitton-by-CoverEFX.jpg

Při objednání vozidla je možné požádat o jiné verze výfukových systémů, které mění zvuk a zvýšují prý výkon až na 252 koní a 382 Nm točivého momentu.

Na první pohled je určitě to, co která vás zaujme nejvíce vzhled, který připomíná styl populární luxusní značky..
http://worldsexpensivethings.com/wp-content/uploads/2012/06/Mini-Cooper-Louis-Vuitton-CoverEFX.jpg





přečteno: {hits}1624{/hits} krát
Read 5001 times Last modified on středa, 19 červen 2013 17:33
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory