pátek, 11 duben 2014 15:12

Letní festival Let It Roll zveřejňuje dalších sedm zahraničních jmen!

Written by  Tz

Pořadatelé největšího tuzemského bass music festivalu Let It Roll Open Air 2014 tento týden zveřejnili dalších sedm zahraničních jmen. Letošní sedmý roční letního festivalu nabídne kromě nabitého zahraničního line upu i jedinečný areál, díky kterému budou návštěvníci moci prožít tu pravou festivalovou atmosféru za doprovodu, toho nejlepšího ze světové drum and bassové scény.

Dosavadní festivalový line up doplní jedeno z nejžádanějších drum and bassových jmen současnosti, britský producent Wilkinson. Autor úspěšného singlu Afterglow, má za sebou vydání debutového alba "Lasers Not Included". Již v červnu na něj lákal úspěšným trackem Heartbeat, který se objevil v setech snad všech DJ's po celém světě a to byl teprve začátek. O měsíc později ‪přichází britská hvězda s dalším hitem , a to právě s "Afterglow".  V britské anketě Drumandbass Arena Awards vyhrál singl Afterglow v kategoriích skladba roku, hudební videoklip roku a samotný Wilkinson získal ocenění ,, producent roku,,.

 

 

Dále se můžete těšit na projekt Dirtyphonics. Jejich nezapomenutelná hudební show se po dvou letech vrací na letní Let It Roll Open Air ve dvojčlenném DJ setu, s kterým absolvovali úspěšné americké turné. Do seznamu zahraničních jmen letního festivalu přibyla také jordánská zpěvačka Ayah Marar. Její mohutný vokál známe z kooperací na peckách od Camo & Krooked, DJ Freshe a Bassline Smitha. Čekat od ní můžeme průřez bassmusic styly a především neskutečnou energickou show jakou předvedla minylý ročník. Dále se můžete těšit na zástupce vydavatelství Critical Music Mefjuse, britského producenta Prolixe, a dvojci hardcore producentů Aliena T a Pandorum.

 

 

Další jména zahraničních účinkujících organizátoři festivalu zveřejní pravidelně každé pondělí. Letní festival se koná 1. a 2. srpna 2014. Předprodej vstupenek na tento jedinečný a atmosférou nabitý festival můžete zakoupit v síti Ticketportal.

 

Souhrn účinkujících: Camo & Krooked present Zeitgeist, Wilkinson, Dirtyphonics, London Elektricity,  Ed Rush & Optical, Loadstar, Fred V & Grafix, The Upbeats, Metrik, Ayah Marar Live, Neophyte, DC Breaks, Mefjus, Neonlight, Prolix, Maztek, Frankee, Etherwood, DJ Hidden, Alien T, Pandorum a mnoho dalších . . .

 

Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz

Facebook page festivalu: www.facebook.com/letitrollcz

Facebook event: www.facebook.com/events/1412125782357378

Link na předprodej vstupenek: www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1284931

 

Oficiální fotogalerie:

Fotogalerie z Let It Roll Open Air 2013:

http://www.letitroll.cz/galerie/let-it-roll-open-air-2013-fa4f0557.html

 

Oficiální video z letního festivalu Let It Roll 2013:


 

 

 

Read 2598 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory