pátek, 20 červen 2014 00:00

14. ročník elektronického festivalu Svojšice proběhne 20. a 21.6. v Pardubicích!

Written by  Tz

Známý domácí festival přiveze v rámci nového konceptu do České republiky přední světové umělce na poli techna, drum & bassu, hard techna, dubstepu a hard stylu! Pořádající agentura DC promo si pro návštěvníky letošního ročníku tohoto festivalu připravila celou řadu novinek.

 

Kromě bohatého hudebního programu, který bude probíhat na čtyřech pódiích, se mohou návštěvníci těšit na tématické přednášky a workshopy, využít široké škály cateringových stánků s domácí, mezinárodní i vegetariánksou kuchyní. Dále budou připraveny sportovní aktivity včetně možnosti přírodního koupání a nově vybudované stanové městečko s veškerým potřebným komfortem.

Celý festival se nese v duchu příjemného, letního hudebního mejdanu s nekomerční hudbou a domácí atmosférou uprostřed krásné přírody.  Festival je synonymem “kalby” za dostupné peníze, za kterou se skrývají příznivé ceny na barech, speciální cena vstupenky pro mládež ve věku 17 až 22 let za 99 Kč/den, levný parking & stanové městečko.

 

Festival samozřejmě pamatuje i na stálé návštěvníky. Pro letošní rok jim zlevňujeme vstupenky až o 30%.

 

Hudební koncepce festivalu

Na hlavním Fajn pódiu se objeví tradičně klasické techno. Příznivci tohoto stylu se mohou těšit na speciální back2back set ikon, kterými jsou Cristian Varela a Marco Bailey, italský matador Mauro Picotto, poprvé v ČR Julian Jeweil & Mark Reeve & Harvy McKay, Tom Hades Live, Adrian Hour Live, slovenský  projekt Dje Tokyho - Rumenige Live, domácí Lucca a desítka dalších.

Drum & Bass stage vzal pod svá křídla respektovaný londýnský label Viper Recordings, které bude vévodit britské duo Matrix & Futurebound, Drumsound & Bassline Smith, Koven Live s vokalistkou, The Prototypes, Zardonic,  MC Felon a mnoho českých Djs a projektů.

Hardtechno Hall nakopnou brazilské krásky Candy Cox, Fernanda Martins, domácí Golpe a jeho hosté.

Milovníci hardstylu a hardcoru se budou určitě skvěle bavit na aktuálním proudu holandské královny djane Korsakoff a nejžádanějšího hardstyle producenta z Holandska - Radical Redemption! Českou scénu suportují  Hungry Beats a kompletní česko-slovenská špička v tomto drsném elektronickém stylu, jež je na festivalu Svojšice pod záštitou Rezonance Hardstyle & Prague Nightmare crew.

 

Pořádající agentura dala prostor i talentovaným domácím Dj’s, pro které uspořádala dj contest. Výherci contestu se budou mít šanci představit na tomto festivalu před publikem a nastartovat tak svou uměleckou kariéru.

 

Chill zóna & sobotní denní program:

Během druhého festivalového dne bude u stávajícího přírodníhokoupaliště vybudována příjemná chill zóna z poslechovou hudbou, barem a možností využít sportovních aktivit a také se dobře najíst ve stáncích s cateringem.

Semináře a workshopy:

Součástí sobotního odpoledne budou i zajímavé workshopy, kde se budou moci zájemci dozvědět více informací o hudební produkci a nahlédnout pod pokličku djingu a produkce hudby.

Stanové městečko:

V horní části areálu bude zřízeno stanové městečko. Dále mohou návštěvníci využít ubytování v přilehlých hotelích a penzionech, jejichž výpis naleznete zde: http://svojsice.cz/ubytovani.php

Partybusem z Bratislavi, Prahy a Brna

Pro zájemce, kteří vyráží na festival Svojšice na celý víkend jsou připraveny speciální festivalové autobusy z Bratislavi, Prahy a Brna do Svojšic v pátek a v neděli zpět. Více zde: http://svojsice.cz/doprava.php

Kyvadlová doprava

Připraveny jsou i svozy z Pardubic na festival i zpět dle uvedeného harmonogramu. Info:  http://svojsice.cz/doprava.php

Oficiální afterparty:

Po oba dny bude přichystána oficiální afterparty v přilehlé restauraci, kterou má pod svými křídly známý pražský klub Chapeau rouge.

Vstupenky:

Vstupenky na festival Svojšice si můžete zakoupit v síti Ticketportal, bankovním převodem a nebo formou služby SMS Ticket. Pokud jste ve věku 17 – 22 let, cena vstupenky je 99,-Kč/den. Kompletní informace o vstupenkách a jednotlivých vlnách najdete zde: http://svojsice.cz/vstupenky.php

Více informací o 14. ročníku festivalu Svojšice naleznete na

http://svojsice.cz 

 

Událost:

 

Read 2970 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory