čtvrtek, 19 červen 2014 00:00

Koven přiveze na Svojšice Live show

Written by  Tz

Jeden z nejrespektovanějších bass music producentů Koven přiveze na Festival Svojšice svou live show. Hudebně a především vizuálně zajímavou live show s koulí tzv. Alphasphere (sleduj ZDE) doplní zpěvačka Katie Boyle.

Max Rowat aka Koven je považován za jednoho z nejtalentovanějších "nových" producentů bass music. Celkem nedávno v roce 2011se poprvé objevil na scéně s EPčkem "Wake You UP", které se obratem chytlo na BBC Radio 1 a Ministry of Sound. Následovala spolupráce s veleznámými Modestep na singlu "Take It All" a společné turné, což vyšvihlo Koven mezi producentskou a djskou elitu. Velký podíl na jeho popularitě má určitě i kulovitý cyber kontroler Alphasphere od NuDesign, který presentuje na svých live vystoupeních.

 

Rok 2013 byl pro Koven stěžejní především vydáním pecky "Make It There" u labelu Viper a také přidáním živých bících nástrojů, které dodávají jeho live vystoupení pořádnou šťávu. V minulém roce se dal také dohromady s talentovanou zpěvačkou Katie Boyle, se kterou vystoupí i na letošním Festivale Svojšice na Viper Recordings Decade Stage. Těšte se na těžkotonážní live show plnou bass music ve spojení s krásným vokálem.

 

Vstupenky na dvoudenní festival Svojšice jsou stále k dispozici za cenu 649 Kč a za akčních 198 Kč pro návštěvníky do 22 let (akce platí do 13.6.)

 

Událost: http://www.facebook.com/events/517466148360543

 

Festival Svojšice - Pardubice 2014

Drum&Bass & Dubstep Sheltered hall

20. - 21. 6. 2014

Live: Koven (feat. Katie Boyle), New Sound Orchestra

Djs: Matrix & Futurebound fest. MC Felon, The Prototypes, DrumSound&Bassline Smith, Zardonic, Forbidden Society, Suki, Bifidus Aktif, IM Cyber, Twisted Minds, Sayko, Bass Drop Djs a další


Předprodeje/Presale:

Návštěvnící 17-22 let - 99Kč/den - 198Kč na víkend (do 13.6.)

Ostatní: 499Kč/den - 649Kč/víkend

Kupuj zde http://svojsice.cz/vstupenky.php 

 

Video:

Live at BBC Radio 1: http://youtu.be/3CdEwXi26A8


WWW: http://www.svojsice.cz

https://www.facebook.com/KOVENUK

 

Svojšice FB: https://www.facebook.com/svojsice

 


 

Read 2962 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory