středa, 20 duben 2011 17:30

Oliver Lowe a MC Gey se předvedli v Karlových Varech Featured

Written by  Ecko

Kdo je z Karlovejch Varů a okolí, určitě si všimnul že s akcema to není v K.V. žádná sláva. Přesto je tu ale OJay s Lepší VARYantou, kterej nás nikdy nezklame.

Tentokrát, konkrétně na sobotu, 16.dubna pro nás uspořádal vystoupení Olivera Lowe & Friends, které doprovodili MC Gey a DJ Gruzo, což jsou (pro ty méně pozorné) bývalí stájoví koně Oliverovo labelu Everydays.
Večer odstartoval za gramofony DJ Talpas, kterého po nějaké hodince hraní vystřídal
domácí OJay, ten ale po chvíli vyklidil pole Gruzovy a první koncert tohoto večera mohl pozvolna začít.

Kdo by na podiu ale čekal od MC Geye homosexuální orgie, byl nejspíš zklamaný!
Orgie se skutečně rozjeli, to ano, ale řádné rapové, jak se na tohoto (bejvalého Everydays) hráče sluší a patří. Rozhodně hodně zábavnej a energickej koncert plnej humoru a to nemluvím jen o Geyovo vtipných textech ze života.
Jejich show účel splnila, v klubu vypukla Turbulence negativních hodnot a mohlo se plynule přejít k hlavnímu chodu večera, kterej obstaral Oliver Lowe na mikrofonu a jeho přátelé Talpas (MPC) , Filip Šašek ( klávesy) a také Radim Knapp (trubka).


Hned po prvních tonech bylo jasné, že tohle nebude koncert, u kterého budou lidi řvát a skákat do stropu ale spíše poklidnej jam plnej lahodnejch funky a jazzy tonů a inteligentního rapu od strýčka Snupy. Musím říct, že i zde se dostavila spokojenost. Došlo na většinu dobře známých pecek z alba Peníze nebo Život, které ovšem dostali naživo trochu jinej kabát a to především díky přítomnosti zmíněných muzikantů. Určitě podstatné plus, obzvlášť, když nám hudebníci předvedli něco ze svého umění i nad rámec Oliverovo pecek.

Příjmené vystoupení, i když trochu netradiční zakončení, když Oliver Lowe dorapoval pecku a beze všeho se odebral z podia do publika. Ale proč ne, že?
Po skončení koncertu byli ohlašováni ještě zmiňovaní DJs, posílení o místního talenta Thovta, ale k mému nepochopení se místo hraní začala balit technika, každopádně tím party určtitě neskončila, protože DJs se s gramcema pouze přesunuli k baru kde dále pouštěli do Slashe své sety....

Dobrá akce, jen těch lidí mohlo dorazit trochu více!

 

 

přečteno: {hits}731{/hits} krát

Read 3451 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory