čtvrtek, 30 červen 2011 20:00

Klub Červ slaví své 2. výročí s velkou parádou! Featured

Written by 

Jestli ještě nemáte program na páteční večer, můžete vyrazit do libeňského underground Klubu Červ, kde se v pátek 1.7 odehrají oslavy 2. výročí fungování klubu.

Klub Červ si v rámci oslav nachystal pro své návštěvníky opravdu nabitý program: Za gramofony se vystřídají DJs: BA2S, Rime, Watra, Pret, Shock 0´, Hlava, Backman nebo Rogor, v rámci gratulace vystoupí MC Gey, OEREO, Tesla crew, Gramy Gramatiky a De Sade a Haades předvedou kolaboraci Sodomy Gomory a Terror crew. Samozřejmě nesmí chybět ani open mic jam, takže se k mikrofonu dostanou všichni přítomní MCs a beatboxeři.

Kromě našláplého hudebního programu se můžete těšit na několik příjemných překvapení.

O půlnoci vypukne live lesbi show, což ocení všichni přítomní pánové, proběhne tombola, kde se budou losovat šperky, oblečení, módní doplňky či CDčka od Totalboardshop.cz, Trashmade.cz, Ultim8shop.cz, MMAshop.cz, AlienDNAshop nebo Reprostudia. Mejdan startuje už v 18:00, kdy se naráží sud, který je zcela zdarma, takže pokud dorazíte včas, můžete si dát nějaké to pivko na účet podniku.

Během mejdanu se bude na zahrádce klubu mohutně grilovat, tudíž máte příležitost dát si nějaký ten steak, aby se vám následně dobře slavilo! T tohoto výčtu je víc než jasné, že slavit se bude v Červu s velkou parádou a pokud se vám program večera zamlouvá nebo máte prostě tenhle klub rádi, není nic jednoduššího než v pátek 1.7 dorazit na místo určení. Vstup na mejdan je zcela zdarma!


Podrobné info o akci zde:

http://www.clubcerv.cz/novinky/cerv-slavi-uz-zitra/

děkujeme partnerům, kteří nám poskytli ceny do tomboly a také mediálním partnerům:Phatbeatz.cz, HipHopstage.cz, Hip-Hop.cz, Alltv.cz, Beatlife.cz, Partyplanet.cz a všem dalším….

 

 


 

přečteno: {hits}840{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory