zetbéžetka

zetbéžetka

S „menším“ zpožděním, ale přece vám přináším report a pár fotek z koncertu Prago Union & Live bandu na Melodce. Připojuji také svou omluvu a radu: nikdy si nenechávejte nezálohovaný rozepsaný článek a fotky v noťasu, který už není tak úplně spolehlivý. A radši ani v tom zdánlivě spolehlivém.

úterý, 12 listopad 2013 22:36

Street Bar Brno? Tak určitě!

Nedávno jsme vás informovali o otevření nového Street Baru v Brně, na Husově 6. Podnik šlape naplno, ale publicity není nikdy dost, a tak vám nabízíme k počtení i poslechu rozhovor s majitelkou a barmankou v jedné osobě, Kateřinou Cisárikovou. Odvysílaný byl studentským rádiem R z brněnské Masarykovy univerzity, provozovaným Katedrou mediálních studií a žurnalistiky.

Až budete mít cestu do Brna nebo máte-li to štěstí jako já a přímo v něm bydlíte, určitě zavítejte do nově otevřeného Street baru na adrese Husova 6. Otevírací doba už od jedenácté dopolední zajišťuje jak příjemné místo na čekání mezi přednáškami, tak i fajn útočiště pro různé noční hrátky.

BeatLife.cz jakožto zpravodajský server vám pravidelně přináší informace i z hlubin festivalové zábavy, v tomto reportu můžete najít několik fotek i pár řádků naší milé fotografky co se týče letošního Hip Hop Kempu!

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory