čtvrtek, 03 říjen 2013 17:58

Pozor bboys, bgirls i všichni ostatní příznivci hiphopové kultury je tu Street Bar Brno!

Written by 

Až budete mít cestu do Brna nebo máte-li to štěstí jako já a přímo v něm bydlíte, určitě zavítejte do nově otevřeného Street baru na adrese Husova 6. Otevírací doba už od jedenácté dopolední zajišťuje jak příjemné místo na čekání mezi přednáškami, tak i fajn útočiště pro různé noční hrátky.

Připravuje se tam kupa super akcí, ale není problém zařídit si tam oslavu narozenin, firemní party nebo vernisáž svých výtvorů. A jestli jsou vaše náklady na studentský život stejně vysoké jako ty moje, tak určitě oceníte slevu 10% pro držitele ISICa.

 

Za barem příjemný personál, pohodová atmoška a vyladěný design, na kterém se vlastníma rukama podíleli brněnští writers, co víc si přát. Já jsem tam poprvé zavítala na událost Rest in beats, která se bude pravidelně opakovat. Jednalo se o 1on1 call out battle zástupců dvou brněnských breakdance crew, a to Floor cleanerz a Abstract mo Dynast. Po battlu se ještě dlouho jamovalo, a že se tam sešli top brněnští dancers, tak se fakt bylo na co dívat. Zájemci najdou pod článkem pár fotek. Pecky celý večer pouštěl DJ Justy a jinak tomu nebude ani tento pátek, kdy se koná Rest in beats vol. 2. Jaké crew proti sobě půjdou tentokrát, zjistěte na http://www.streetbarbrno.cz/ nebo https://www.facebook.com/StreetBarBrno.

 

Read 4079 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory