sobota, 14 leden 2012 15:16

Doraž v pondělí na Freestyle Mondays s Khomatorem! Featured

Written by  Freestyle Mondays tým

už v pondělí 16.ledna od 20:00 v Chapeau Rouge vypukne lednové vydání Freestyle Mondays, jedinečného open mic jamu s živou kapelou.

Večerem budou tradičně provázet MC Metoděj a Dozr. Na pódiu bude všechny MCs doprovázet rezidentní Buran Buran band společně s vokalisty Flowe a Martinem Kräusslem a chybět nebudou ani DJ IZM (Rádio Spin 96,2), DJ Yofre a DJ Shock O´.

Na Freestyle Mondays nesmí chybět ani vystoupení hosta. Tím bude tentokrát Khomator (Repromanifest), rodák z Havířova, který loni vydal výbornou desku Terapie. Jeho show bude určitě stát za to… Párty bude po skončení pokračovat v dance podlaží, kde můžete pokračovat u baru nebo na parketu až do ranních hodin. Partnerem večera je Caney rum, kterého si v pondělí užijete za speciální cenu v celém klubu.

A pokud nevíte, jakže to na Freestyle Mondays vypadá, vydejte se exkurzi díky sestřihu z listopadového dílu, kde diktoval newyorský emcee Tah Phrum Duh Bush.

Dobrou zprávou je, že všichni MCs, zpěváci, beatboxeři či muzikanti, kteří se zúčastní jamu, mají vstup zdarma. Stačí se registrovat na: ...

http://freestylemondays.cz/fm-mcs/registrace/.

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji na baru klubu nebo v pondělí na místě. Info najdete na:www.freestylemondays.cz. Pokud tento díl FM nestíháte, můžete shlédnout sestřih jednoho z minulých vydání: nebo si zapište do kalendářů datum 20.2.2012, kdy na Freestyle mondays zavítá Lara 303.

Další informace najdete na:
http://www.freestylemondays.cz
http://www.freestylemondays.com/

Video Khomator:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y6XmCmW-6M0

Těší se na vás Chapeau Rouge, 3 patra, 4bary, 3 stage!

přečteno: {hits}1203{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory