středa, 28 prosinec 2011 10:59

HHS TURN IT UP vol. 2 - SAX & ZEMĚVZDUCH + HOSTÉ LA4, HUGO TOX Featured

Written by 

Rádio HipHopStage ve spolupráci s předním výrobcem cigaretových papírků OCB připravuje na 20. ledna 2012 super párty, na které se budou křtít dva nové mixtapy, dorazí také hosté a o zábavu se dále postará čtveřice djs! To a mnohem více uvidíte na druhém díle párty s názvem Turn It Up vol. 2! Vše se odehraje 20. ledna v klubu Chapeau Rouge.

Druhé pokračování mejdanů Turn It Up se tentokrát odehraje ve velkém stylu! A není to náhoda, protože právě na této party Rádio HipHopStage oslaví pět let své existence a čím víc vás bude u toho, tím lepší oslava téhle události to samozřejmě bude!

Turn It Up vol. 2 při této příležitosti nabídne pestrý a lákavý program. Jeho nejdůležitější součástí, respektive headlinerem se stal Sax! Ten v rámci této akce pokřtí svůj zatím poslední, nejaktuálnější počin Johny Deep mixtape!

A aby na to nebyl sám, pozval si pár hostů, jejichž jména vám určitě také nepřipadnou neznámá. Turn It Up vol. 2 se tak zúčastní crew ZeměVzduch nebo Hugo Toxxx či LA4! Konečně na dobrým mejdanu nesmí chybět ani dobrej Dj, uvidíte a hlavně uslyšíte je proto i tady!

A jelikož se hlavním partnerem tohohle mejdla stal přední výrobce cigaretových papírků OCB, pak čekejte i něco navíc a to jak u vstupu tak v klubu! Prvních padesát návštěvníků obdrží dárek v podobě těchto papírků a další pestré bonusy, které si necháme jako malé překvapení.

To všechno se odehraje 20. ledna v pražském klubu Chapeau Rouge od 21:00. Přijměte pozvánku a potvrďte už teď svoji účast na FB evetu a těšte se na první parádní show, kterou nabídne rok 2012!

 

Více informací na hiphop.4fan.cz

 

přečteno: {hits}1183{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory