úterý, 19 únor 2013 13:33

Danny Byrd & MC Dynamite na březnovém vydání Shadowbox v Roxy Featured

Written by  TZ

Další díl Shadowboxu v pražském klubu Roxy, který je naplánovám na 1. března přívítá hned dva zahraniční hosty. Jako headliner se po dlouhé době v ČR ukáže zástupce britského labelu Hospital Danny Byrd. Danny není jen skvělý producent, o čem svědčí nespočet hitů na jeho kontě, ale ve světě drum`n`bassu si také získal pověst prvotřídního DJe. Pamětníci si jistě vzpomenou na jeho první vystoupení v Praze v roce 2007, které měla na svědomí právě Shadowbox crew. V Roxy ho doprovodí MC Dynamite, který proslul spoluprací s Roni Sizem a řadou dalších umělců.

Chybět nesmí ani kvalitní domácí support, o který se postarají Shadowbox DJs Bifidus Aktif, Honey a rezidenti akce 2K & Sweg. V chilloutu uslyšíte navíc DJe M4Y4 a Errora.

Danny Byrd byl na sklonku minulého století jedním z prvních producentů, kterým Hospital nabídl smlouvu, což samozřejmě svědčí o jeho kvalitách. Od té doby uplynulo mnoho let a z Dannyho se stal světově uznávaný DJ a producent. Další informace o jeho kariéře naleznete na domovské stránce: https://www.hospitalrecords.com/artists/dannybyrd/


1.3.2013

Special guests: Danny Byrd (Hospital, UK) & MC Dynamite (UK)

DJs: 2K & Sweg (rezidents), Bifidus Aktif, Honey

Chill out: 2K, Sweg, Honey, Error, M4Y4

VJ: Quark / astraL d:VISION

Start: 22:00

Vstup do 23:00 150 czk, poté 220 czk



http://www.roxy.cz

http://www.shadowbox.cz












přečteno: {hits}1872{/hits} krát
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory