pátek, 22 listopad 2013 00:00

Marpo, MAAT, Hard Target - Brno MELODKA - 22.11.2013

Written by 

Marpo a MAAT mají spolu mnoho společného, oba interpreti začínají na M jsou z České republiky, jejich žánrem je rap. Na přelomu léto - podzim roku 2013 vydali jak MAAT, tak Marpo desku pod PVP Labelem. Další velice důležitou věcí je, že 22.11.2013 představí Marpo svoji show k desce R!ot a MAAT k desce Ze Tmy v Brně v klubu Melodka.

 

 

 

Hrozně jsem si přál, aby se Marpo při svoji tour zastavil i v Brně, jeho nový album R!ot předčilo veškerá moje očekávání. A proto jsem byl nejprve zklamaný, když jsem neviděl Brno v jeho seznamu měst pro tour. Nakonec se vše změnilo a Marpo vystoupí už v pátek 22.11.2013 v klubu Melodka v Brně. Na svém facebooku (McMarpo) postuje, jak na jeho akce jezdí lidi až 100km a že dělají s TroubleGangem na stagi maximum. Proto myslím, že není určitě od věci na ten koncert zajít a zjistit jestli kecá, nebo je to opravdu tak.

  

 

Další účinkující nebudou tak úplně z Česka, ale z Ameriky. Na koncertu v Melodce se objeví Hard Target, který taky nedorazí sám, společnost mu na stagi budou dělat společnost IronKap, Gemstar atd…

 

Věřím, že ani MAAT se nenechají zahanbit show, kterou předvede Marpo k cd R!ot. Jejich show k nejnovějšímu cd – Ze Tmy jsem ještě neměl tu čest vidět, ale věřím, že když dokázali na album takhle naložit, tak dát koncert pro masu lidí, která jistě dorazí na koncert do Brna, bude procházka růžovou zahradou. MAAT znám již několik let a byl jsem na hromadě koncertů, které se konaly jak v malých, tak ve velkých klubech. A nikdy jsem nebyl zklamaný!!!

 

 

Proto sbal všechny kámoše, babičku, dědu, bráchu, tátu a 22. listopadu doraž na akci, na kterou budeš ještě dlouho vzpomínat.
Vstupné: 120Kč

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory