úterý, 26 listopad 2013 00:00

Marpo + TroubleGang, MAAT aneb co se dělo v pátek 22.11.

Written by 

Marpo a celej TroubleGang = Nejlepší rapový vystoupení, který v současnosti můžete zažít na území České republiky! Takové zvěsti se ke mně dostávaly ještě před koncertem. A díky skvěle připravenému koncertu v brněnské Melodce, jsem měl tu čest udělat si na to vlastní názor. Marpa znám pouze a jen díky jeho hudbě, nevím, jakej je to člověk. Proto jsem si nebyl jistej tím, co tvrdil na svém facebooku o kvalitě jejich show. Proto jsem věděl, že to musím vidět.

Jako první z TroubleGangu se na stagi objevil IronKap a záda mu kryl Dj celýho TroubleGangu - DJ PartyBoi. Taková síla, která vyzařovala „pouze“ z vystoupení samotného IronKapa byla neskutečná. Tenhle týpek sám dokázal lidi dostat do takové nálady, že se z hoperů mávající do rytmu hudby stali pankáči, kteří vytvořili takovej kotel, že by za něj kdejaká punková kapela zaplatila.

 

Po IronKapovi jsme si užili hodinu angličtiny s HardTargetem, Kensta Lopezem a Gemstarem. Američani pokračovali v modu, kterej nastavil IronKap. Na to, že jim nikdo nerozuměl, to byla bomba za bombou, když teď poslouchám HTho tracky na youtube a zjišťuju jaká je to většinou pohodička, nechápu, jak dokázali udělat takovou silnou show.

 

 

A najednou z ničeho nic začal hrát Prologue z alba R!OT. Nikde nikdo všude tma a z backstage se ozývaly slova z textu k tomuhle tracku. Track skončil na stagi se objevil Marpo a po jeho boku MC Wohnout. Chvíli si užívali přivítání, jaké jim vytvořili fans a pak to vše začlo.

 

RAZ DVA TŘI ČTYŘI Vylezeme na STAGE a bouchneme jak vy*ebaný TNT !!! A od té doby byli všichni jak pod stagi, tak na stagi jak v nějakým tranzu. Marpo s Wohnoutem sypali bombu za bombou, nejen že dali skoro všechny tracky z alba R!OT, ale dočkali jsme se i Jdete Mi Z Cesty, Zavři Hubu Pt.1 a nebo Zvédám. Lidi, kteří stáli ve středu pod stagi si vyzkoušeli jaký to je Zvedat TroubleGang IronKap Marpo a v Melodce poprvé i Kensta Lopez poslali své těla do lidí na takzvaný DIVE.  Zatímco s IronKapem měli lidi celkem problém, tak Kensta se svýma 55 kilama lidma proplul jak pěnou.

 

 

Nesmím zapomenout zmínit i MAAT, kteří se zahanbit nenechali, ale jde vidět, že jejich show je postavená trochu jinak. Celej večer byl prostě perfektní, o tomhle tvrzení mě přesvědčila, jak suprová Show, tak skvěle zařízená Melodka, a mě to prostě nestačilo a jelikož se celá Marpova Tour blíží ke konci tak jsem se rozhodl, že navštívím Marpa i na další zastávce a to ve Skořenicích u Chocně kde bude už tuhle sobotu 30.11.2013 zase společně s MAAT.

 

 

 

Další fotky z akce na : http://melodka.cz/fotogalerie/akce/22-11-2013-marpo

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory