pátek, 28 únor 2014 00:00

Třetí stage na halové akci Let It Roll Winter 2014, bude patřit klubu Storm!

Written by  Tz

Let It Roll Winter 2014 se odehraje 28.2.2014 opět na Výstavišti v Praze Holešovicích v Křižíkově pavilonech B,C a D. Třetí stage na zimním Let It Rollu bude poprvé patřit produkci pražského klubu Storm! Hudební klubu Storm, orientovaný především na elektronickou taneční hudbu, si za dobu svého působení získal mnoho fanoušků a je na čase, aby přenesl svůj nabitý program, do halových prostor pražského Výstaviště!

Hlavní stage bude opět spojena s mainstreamovým DnB, návštěvníci se mohou těšit na vystoupí australského projektu Pendulum v Dj setu společně s Mc Verse. Po rozpadu kapely, který ohlásil v roce 2012 hlavní skladatel Rob Swire, dále vystupují pod názvem Pendulum, další členové Paul „El Hornet“ Harding a Ben „The Verse“ Mount. Dále se na hlavní stagi představí jedna z přední tváří, úspěšného drum & bass vydavatelství Hospital Records, Danny Byrd! Line up na hlavní stagi doplní, dnes všem posluchačům DnB známý, producentský tandem Sigma, zástupci vydavatelství Ram Records Mind Vortex a nadějný talent Kove.

 

Druhá Take Control stage bude patřit tradičně tvrdším odnožím drum&bassu. Projekty, jako německá producentská dvojce Phace a Misanthrop, legendy tvrdého d'n'b Gridlok & Prolix, majitelé vydavatelství SOM Music State Of Mind a jsou zárukou nekompromisní pulsující atmosféry.

 

 

Třetí stage bude patřit produkci pražského klubu Storm! Hudební klubu Storm, orientovaný především na elektronickou taneční hudbu, si za dobu svého působení získal mnoho fanoušků a je na čase, aby přenesl svůj nabítý program, plný zahraničních jmén, do halových prostor pražského Výstaviště Expo. Premiérový line up Storm stage se odehraje v Křižíkově pavilonu D. Na Storm stagi vystoupí světová jména, hned několika žánrů elektronické taneční hudby. Představí se zástupci dubstepu, elektra a dalších subžánrů bass music.  Jména zahraničních headlinerů budou postupně zveřejněna.

 

Vstupenky na Let It Roll Winter 2014 jsou stále v předprodeji sítě Ticketportal.cz za cenu 600 Kč + poplatky prodejce. Vstupenky od 1. února 2014 zdražují na cenu 700 Kč + poplatky prodejce.

 

 

Souhrn zveřejněných účinkujících:

Pendulum & Verse / DJ Set, Danny Byrd, Sigma, Mind Vortex, Kove, Phace & Misanthrop, Gridlok & Prolix, State of Mind, Teddy Killerz

 

Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz
Link na předprodej vstupenek: www.ticketportal.cz/event.aspx?id=131528

Facebook event:

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory