pátek, 16 květen 2014 00:00

Člen Crystal Castles Ethan Kath vystoupí v Brně 16.května

Written by  TZ

Taneční klubovka F*** Bounce přiveze do Brna showcase německého labelu ODXT MGMT. Mezi hlavní hvězdy bude patřit DJ set Ethan Katha z Crystal Castles a bývalého člena pro Flédu kultovních I Am X - Deana Rosenzweiga. F*** Bounce se uskuteční 16. května na prknech klubu Fléda.

„Vystoupení Ethana Katha je bezpochyby vrcholem letošní klubové sezóny. Ethan je hvězdou světového formátu a držitelem několika hudebních cen. V rámci showcase vystoupí i kapela Autist s bubeníkem Crystal Castles Christopherem Chartrandem. Celý večer se odehraje na dvou stages. Tento skvělý line-up nám pomohl domluvit frontman Sunshine Karel Buriánek, který je mimo jiné rezidentem F*** Bounce,“ představil line up večera jeden z dramaturgů Adam Pitrocha.

 

Crystal Castles patří mezi světovou špičku. Jejich vystoupení na českém festivalu Rock for People bylo jedním z vrcholů historie festivalu. Ostatně samotný Kanaďan Ethan Kath byl oceněn magazínem Rolling Stone jako ikona dvaceti let festivalu Lollapalooza, je držitelem ceny Johna Peela a debutové album Crystal Castles bylo zařazeno mezi 100 nejlepších alb dekády podle NME.

 

F*** Bounce je povinností pro všechny fanoušky moderní taneční hudby. Slibuje zábavu na dvou podiích - zatímco na hlavní vystoupím dvě kapely a několik zahraničních i domácích DJs, menší je věnováno brněnské DJské skupině Smile Forever.

 

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory