středa, 11 červen 2014 00:00

Američtí Awolnation si podmaní Prahu už 11.června!

Written by  TZ

Americká rocková skupina AWOLNATION se v čele s charismatickým Aaronem Brunem podívá do Prahy již za necelé tři týdny. Koncert proběhne v rámci série Excelent Jukebox v úterý 11. června v klubu Lucerna Music Bar. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro, Facebooku Fource Entertainment, a také na pokladně a webu Lucerna Music Baru.

Aaron Bruno připravil svým fanouškům k příležitosti evropského turné opravdovou pecku. Na stránkách kapely můžete zdarma stahovat tři nové tracky nejnovějšího hitu THISKIDSNOTALRIGHT. Na turné ale zcela jistě zazní i starší songy z alba Megalithic Symphony včetně Kill Your Heroes a megahitu Sail, který kapelu proslavil.

Živá vystoupení kapely AWOLNATION jsou charakteristická svou neudržitelnou energií, kterou její frontman srší od začátku do konce a ještě stihne elánem nakazit přítomné publikum. AWOLNATION jsou taktéž známí propagátoři sociálních sítí: pravidelně se s fanoušky fotí a rádi tyto fotky dále sdílejí. I v Praze tak budete mít šanci se stát hrdou součástí komunity AWOLNATION!

Na nic nečekejte a kupte si vstupenky v síti Ticketpro - už již mnoho nezbývá! Tuhle show, kterou pro vás připravují Fource Entertainment a Gambrinus Excelent byste si totiž zaručeně neměli nechat ujít!
 

FB event:




http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory