úterý, 09 září 2014 00:00

Kid Ink zaútočí na Prahu už 9. září a podpoří jej Separ!

Written by  Tz

Kid Ink, jeden z nejznámějších a nejúspěšnějších rapperů a hip hopových producentů současnosti, obsadí pražskou Roxy už v úterý 9. září. Nově je oznámen i support, jímž nebude nikdo menší než slovenský SEPAR!

Separ začal s rapem v roce 2001, kdy začali s Damem nahrávat první tracky na kazety. Spolu začali i koncertovat, ať už ve dvou jako formace 2kusy, nebo posléze jako DWS (Dame, Wrana, Separ), kdy se dostavily i první vlny popularity. Následovala spolupráce Dame-Separ-Smart a první oficiální nosič DMS - Teraz už naozaj, který zaznamenal velký úspěch u posluchačů i odborné veřejnosti. V roce 2009 vzniká formace Gramo Rokkaz, aby rok nato vydala sampler labelu - Manifest:2010 a Gramo Rokkaz, včetně Separa, dobývali v různém složení stage nejen na Slovensku. O rok později vydávají DMS plnohodnotnou desku Čo sa stalo?!, na které jste mohli zaznamenat i další velká jména jako např. Čistychov, DNA nebo Momo, a která se po chvíli vyprodala do posledního kousku. Po spolupráci s americkou bandou AOTP vydává Separ první solo desku BULDOZÉR, která je posléze fanoušky i kritiky v rámci česko-slovenského hip hopu označena za přelomovou. Letos v březnu se Separ opět posunul dál druhou solo deskou PIRÁT, která jej katapultovala mezi elitu česko-slovenské hip hopové scény, o čemž vypovídá jeho žádanost koncertními a bookingovými agenturami a koncertní vytíženost. Kromě rapu se Separ věnuje i graffiti, patří k velmi uznávaným slovenským writerům.
 
S kým za svou kariéru spolupracoval: Čistychov, Rytmus, Ego, Ektor, DNA, Momo, BoyWonder, Strapo, Kali, Vladis, GramoRokkaz, Vec, Zverina, Idea, Kajdžas, ReefTheLostCauze, Block mcCloud, Termanology, Rakaa Iriscience, Fantom, Fatte, Inphy, DJ Wich, KennyRough, Mugis, Deryck, Smart, Lkama, Metys, Gbod, atd..

Nenechte si ujít tuhle prvotřídní hip hopovou horečku, Kid Ink společně se Separem zajistí nezapomenutelný večer! Vstupenky jsou stále dostupné v síti Ticketpro.

 


FB event:

 



http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory