středa, 06 květen 2015 00:00

Pionýři tropical houseu Thomas Jack a Matoma míří do Prahy

Written by  Tz

Tohle bude ta nejlepší oslava příchodu léta. Do pražského Roxy míří Thomas Jack a Matoma, průkopníci tzv. tropical houseu. S sebou přivezou svoje hravé a sluncem nasáté mixy, které slibují nezapomenutelnou párty. 6. květen je datum, které byste si rozhodně měli zapamatovat. Vstupenky budou k dostání od zítřka, 4. března na webech goout.cz a ticketpro.cz za 390 Kč.

Thomase Jacka už jsme u nás jednou mohli vidět. To když vloni ve vyprodaném Roxy předehříval stage pro hlavní hvězdu, norského umělce KYGO. O pár měsíců později se na stejném místě objeví s jiným talentovaným Norem – Matomou.
 
Dvacetiletý Thomas Jack pochází ze slunné Austrálie a není proto náhoda, že jeho mixy dokonale navozují atmosféru letních prázdnin. Thomasovým poznávacím znamením je schopnost kombinovat elektroniku se zvuky saxofonu, flétny, trumpety nebo třeba houslí. Jeho track Final Speech dobyl žebříčky HypeMachine a remixy skladeb Little Talks od Of Monsters And Men nebo Teenage Crime od Adriana Luxe si okamžitě získaly velkou pozornost. Thomasova hudba je neskutečně návyková - stačí se zaposlouchat do prvních tónů a jeho melodie pak nebudete moct vyhnat z hlavy.
 
Tom Stræte Lagergren aka Matoma se českým fanouškům představí úplně poprvé. Rodák z norského Trondheimu, klavírista, producent a DJ se na scéně tropical houseu zařadil mezi absolutní špičku během pouhých pár měsíců. Možná více než vlastními singly se Matoma prosazuje remixy songů od umělců jako je Enrique Iglesias, Imagine Dragons nebo Tegan & Sara. Dva z jeho remixů se probojovaly mezi do Top 40 Tracks of 2014 v žebříčku HypeMachine. Rok 2015 bude pro Matomu jistě zlomovým, jak ostatně naznačuje i jeho účast na velkých festivalech.
 
Vezměte svoje kamarády a přijďte si užít tuhle nekonečnou párty už 6. května do Roxy.

FB událost:



Vstupenky:
GoOut: https://goout.cz/cs/listky/thomas-jack-matoma/uae/
Ticketpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1560009-thomas-jack-matoma.html

 

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory