sobota, 11 červenec 2015 00:00

Lindsey Stirling se v červenci vrátí do Prahy!

Written by  Tz

Americká senzace Lindsey Stirling se ani ne po roce vrací do Prahy! Po vyprodání Incheba Areny v říjnu 2014 se všestranná umělkyně, kombinující houslovou tvorbu, dubstep i taneční kreace vrací na místo činu. Ale tentokrát se představí v naprosto odlišném prostředí. Pod širým nebem na břehu Vltavy v krásném areálu Žlutých Lázní. Koncert se koná 11.7.2015 a vstupenky jsou k dostání v sítích GoOut a Ticketpro od středy 4. března.

Rodačka z kalifornské Santa Any začala s houslemi v pouhých pěti letech, její neobyčejnou kariéru nastarovala až soutěž Amerika má talent. Lindsey se sice dostala jen do osmifinále, zato si jí ale všiml producent Devin Graham a společně natočili první hudební video. Ze zpěvačky, které porotci populární soutěže vyčítali zdánlivě prapodivné spojení klasické hudby, dubstepu a tance, se právě díky tomu stala internetová senzace: její YouTube kanál má v současné době přes 4 milióny odběratelů.

V roce 2012 vydala Stirling svoje debutové album a hity jako Crystallize nebo Radioactive od té doby visí na špici žebříčků prodejnosti. Nedílnou součástí její image jsou ale taktéž hudební videa, která prostřednictvím jejího YouTube kanálu obletěla celý svět. Během své kariéry stihla Stirling spolupracovat s takovými hvězdami jako jsou Pentatonix, LMFAO, Tyler Ward nebo John Legend. V minulém roce vydala své druhé album s názvem Shatter Me, které se v USA stalo nejprodávánějším albem v kategorii dance-electro za rok 2014. Lindsey Stirling se také jako jedna z mála osobností hudební scéna objevila v žebříčku 30 pod 30 prestižního časopisu Forbes.

Pro velký úspěch, který zaznamenala během své poslední návštěvy Prahy, se nyní Lindsey Stirling vrací. A't už jste navštívili říjnový koncert, nebo se na vás nedostaly vstupenky, nenechte si 11.7.2015 ujít tuto neobyčejnou show plnou taneční muziky a houslových harmonií v unikátním prostředí Žlutých Lázní. Koncert se koná za každého počasí!

Vstupenky jsou k dispozici v síti GoOut.cz a Ticketpro.

FB event:


Oficiální videa:
“Radioactive” (feat. Pentatonix) - https://www.youtube.com/watch?v=aE2GCa-_nyU
“Crystallize” - https://www.youtube.com/watch?v=aHjpOzsQ9YI
“Lord of the Rings Medley” - https://www.youtube.com/watch?v=dQiNVk_u0po

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory