úterý, 30 srpen 2011 09:17

DOBYTÍ JIŽNÍHO PÓLU 11 + STREET BEATZ STAGE Featured

Written by  Administrator

11. ročník tradiční akce DOBYTÍ JIŽNÍHO PÓLU se uskuteční v pátek 9. 9. 2011 v areálu KC Zahrada a blízkém okolí. Akce odstartuje ve 14 hod. programem pro rodiny s dětmi na zahradě Kulturního centra a zároveň s tím se rozjede Street beatz stage v průjezdu objektu Slunečnice mezi ulicemi Vojtíškova a Malenická. Hlavní program v podobě koncertních vystoupení pak začne v 19 hod. v hlavním sále KC Zahrada.

Hlavními hvězdami večerního programu budou PRAGO UNION, kteří vystoupí s živou kapelou, a BASTA FIDEL, hrající ska obohacené o prvky šansonu a balkánské hudby. Dále vystoupí skupiny THE UNHOLY PREACHERS a DREADROT. Festival DOBYTÍ JIŽNÍHO PÓLU pořádá organizace Proxima Sociale, o.s. na Jižním Městě, aby jeho prostřednictvím propagovala své sociální služby poskytované dětem a mládeži v obtížných životních situacích.

Program:

15–19,00 program pro rodiny s dětmi na zahradě KC (trampolína, opékání buřtů, malování na obličej, fotbálek ad.)

14–19,00 Street beatz stage v průjezdu – KATO A MARO DJs (PRAGO UNION), GAMBRZ REPRS, SCUR + DJ BA2S, DR. KARY, GETA, MARCUS, UNBEATABLE 2OJKA, TARIQ, BREAKDANCE JAM (OPATOW BBOYS SCHOOL)/DANCE BATTLE, GRAFFITI EXHIBICE

19–23,30 koncert v hlavním sále KC Zahrada – PRAGO UNION, BASTA FIDEL, THE UNHOLY PREACHERS, DREADROT, Akce je určena široké veřejnosti, zejména pak rodinám s malými dětmi, teenagerům a všem příznivcům organizace Proxima Sociale, o.s. Na celou akci je vstup zdarma.

 

Zajímavé odkazy:

http://proximasociale.cz/pr-festivaldobyti.php

http://www.kczahrada.cz/event/dobyti-jizniho-polu09/09/2011

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=179805998741197

 

Videopozvánka od Prago Union:

 

 

 

Video z loňského finále tanečního battlu:

 

 

 

přečteno: {hits}909{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory