Administrator

Administrator

pátek, 17 leden 2014 08:36

název interpreta - název skladby 1

pátek, 17 leden 2014 08:33

název interpreta + název alba

Vítr skoro nefouká a tak by se na první pohled mohlo zdát, že se balónky snad vůbec nepohybují. Jenom tak klidně levitují ve vzduchu. Jelikož slunce jasně září a na obloze byste od východu k západu hledali mráček marně, balónky působí jako jakási fata morgána uprostřed pouště. Zkrátka široko daleko nikde nic, jen zelenkavá tráva, jasně modrá obloha a tři křiklavě barevné pouťové balónky, které {mainvote}    
     
     

Již tento pátek 18/10 vystoupí v novém klubu Storm na pražském Žižkově britský producent a mág za gramofony  A.SKILLZ, zástupce světově známého labelu Fingerlickin´ a výherce prestižní ceny "Best DJ" Breakspoll International Breakbeat Awards!

pátek, 05 červenec 2013 19:28

Křest alba od LOGIC x JIMMY DICKSON - YZOTAPE

Odstartuj prázdniny a letní sezónu v pátek 5. července v pražském klubu Chapeau Rouge, kde se odehraje křest desky YZOTAPE (který můžeš celý poslouchat zde: http://www.youtube.com/playlist?list=PLO1VdVXT8XBxf8ajxJYnz8rFLMI-gy0yH) od Logica a Jimmy Dicksona (420xYZO), která vyšla 4. května. Spolu s Logicem a Jimmy Dicksonem dorazí i další ze smečky 420xYZOGANG jako je Lvcas Dope, Jackpot nebo CBCH.

neděle, 20 leden 2013 20:42

Facebook v infografice

Většinou si jen málo uvědomujeme míru profesionálního pohledu, kterému jsme denně vystavovány. V rámci různých marketingových průzkumů jsme v masivním měřítku zkoumány a naše aktivity podrobovány důkladným analýzám, které často slouží ke zvyšování efektivity reklamních kampaní.

Facebook se stal ideálním nástrojem, pomocí kterého je chování lidí zkoumáno v masivním měřítku. Jestli chcete vědět jaký smajlík vám zajistí víc lajků, jestli je lepší postovat v sobotu nebo v neděli, ráno nebo večer, v jaký den mají lidi náladu na vtipy nebo jak dlouhý text má větší pravděpodobnost zaujmout... tak na to všechno můžete najít odpovědi ve spoustu statistických infografikách, kterých se to po internetu jen hemží...

neděle, 20 leden 2013 17:48

Reklamy, reklamy, reklamy...

Reklamy jsou všude kam se podíváme. Některé jsou lepší některé horší. Na ty lepší se teď podíváme a projedeme si pár reklam, ve kterých se objevil například Dr. Dre, Jay-Z, Xzibit, Drake, Ludacris, Dj Qbert nebo i Rytmus.

Chrysler, Peugeot, Kia, Škoda, HP, Mac / iPod, McDonalds, KFC, Pepsi, Coca Cola, Sprite, Samsung, Adidas nebo Nike..To všechno jsou firmy, v jejiž reklamách se objevili prvky hip hopu Jako třeba tanec, rap nebo beatbox.

Jak se jim to povedlo se můžete přesvědčit sami...

pondělí, 13 srpen 2012 17:33

Rozhovor: Angel Brown, Phoenix a Soles

Angel Brown, Phoenix a Soles se nám představují v novém klipu „Znojmo“. Jestli Vás o této trojici rapperů ze Znojma zajímá víc podrobností, tak si určitě nenechte ujít tento rozhovor...

Strana 1 z 25
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory