středa, 09 listopad 2011 07:47

QUEENS STYLE ZONE 10: LEGENDÁRNÍ STREET DANCE BATTLE ČEKÁ JUBILEUM Featured

Written by 
26. listopad 2011. To je datum, které mají ve svých diářích pečlivě zapsáno všichni tanečníci a příznivci pouličního tance. V Ostravě tento den totiž proběhne jubilejní desáté vydání úspěšného street dance battlu Queens Style Zone.

Zdá se to neuvěřitelné, ale z původně malé akce určené především místním tanečníkům, se stal jeden z nejprestižnějších battlů v ČR, na který se pravidelně sjíždí přední tanečníci z Čech, Slovenska i Polska.

Jedinečná atmosféra, nahecované battly, ale i pohodové jamy, to vše Queens Style Zone tradičně nabízí. Na desátém vydání ale rozhodně můžete čekat i něco navíc, chybět nebude třeba živý rap nebo soutěže pro diváky...
BATTLOVAT SE BUDE V HIP HOPU, HOUSE DANCE, ALE I EXPERMENTALU
Hlavní část akce tvoří samozřejmě battly. Tentokrát se proti sobě postaví tanečníci ve stylech hip hop (battle 1x1), house dance (battle 2x2) a hype, resp. hip hop 90s (battle 1x1). Chybět nebude ale ani soutěž v kategorii experimental, která se v Česku vůbec poprvé objevila na osmém vydání Queens Style Zone a nabídla opravdu výjimečnou show.

Experimental je pro tanečníky i diváky atraktivní v tom, že předem vůbec netuší, jakou hudbu deejay pustí. Tanečníci tedy musí rychle reagovat a využít svou schopnost improvizace, což je rozhodně zajímavé, ale často také velmi zábavné.

AKCE ODSTARTUJE FUNKOVOU SMRŠTÍ, CHYBĚT NEBUDE ANI KRUMP
Battlová část akce bude proložena nejrůznějšími jamy. Hned na začátku akce se můžete těšit na celou hodinu funk music, kdy šanci ukázat se před ostravským publikem dostanou všichni b-boys, poppeři a lockeři, určitě ale dojde i na waacking. V plánu je také speciální mezinárodní krump session, které se zúčastní např. Union Runners – jedna z nejúspěšnějších evropských crew, která nedávno bodovala na European Buck Session v Německu.

DO OSTRAVY ZAVÍTÁ I OLIVER LOWE
Pokud vám pouliční tanec zase tolik neříká, přesto si ale rádi poslechnete kvalitní živý rap, rozhodně vás potěší přítomnost plzeňské partičky Oliver Lowe & Friends. Pouhých pět dnů před Queens Style Zone 10 totiž vydávají své nové album Peníze nebo život 2, na kterém hostují např. Rest, Delik, Dj Fatte, Dj Mike One, Dj Opia, atd. Můžete tedy čekat ochutnávky z tohoto alba, ale samozřejmě také hitovky typu Wack Mcs, Lidi jsou zvláštní, Láska, atd. Jejich poslední ostravský koncert byl nadmíru vydařený, takže není důvod, proč si skvělý mix hip hopu, soulu a jazzu nevychutnat i tentokrát.

CO NA SEBE? ROZHODNĚ NĚCO ORIGINÁLNÍHO
Před odchodem na Queens Style Zone 10 pořádně prohlédněte svůj šatník, návštěvník s nejlepší / nejoriginálnější image bude totiž odměněn speciálním dárkem. Tak se nebojte trochu odvázat a dorazit v něčem netradičním. Pokud ale tento bonus nezískáte, nemusíte zoufat, slaví se přece narozeniny, takže hromada drobností čeká i na ostatní návštěvníky. A nezapomeňte ani na tradiční bonus této akce: kdo 26. listopadu 2011 slaví narozeniny, má automaticky vstup zdarma.

SLEDUJTE TRAILER A TĚŠTĚ SE NA 26.11.
Pokud jste ještě neviděli speciální video trailer Queens Style Zone 10, rozhodně mrkněte na následující video. V něm vás totiž Dj Lowa, který se stejně jako na minulém vydání představí jako speaker, stručně seznámí se vším, co vás na akci čeká. Kompletní informace o výročním vydání Queens Style Zone, které proběhne v sobotu 26. listopadu 2011 tradičně v Marley klubu na ostravském výstavišti Černá louka, pak najdete na webu www.qsz.cz/ nebo také na facebooku www.facebook.com/queensstylezone.

A teď už slibovaný trailer:



---------------------
QUEENS STYLE ZONE 10 | street dance battle
26. 11. 2011, klub Marley, výstaviště Černá louka Ostrava
www.qsz.cz, www.facebook.com/queensstylezone

přečteno: {hits}1069{/hits} krát

 

Read 3737 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory