úterý, 02 srpen 2011 12:44

QUEENS STYLE ZONE 9 Featured

Written by 

QUEENS STYLE ZONE, to je série street dance akcí, která se může již od svého premiérového vydání pyšnit jedinečnou atmosférou a výbornou diváckou podporou.

V posledním roce se navíc jasně ukázalo, že se již dávno nejedná pouze o regionální taneční soutěž, ale na akci se sjíždějí špičkoví tanečníci nejen z České republiky.

Přijďte se tedy opět dobře pobavit, zatancovat si a shlédnout skvělé taneční výkony.

A určitě doma nezapomeňte hlasivky, ať všichni vidí, jakou podporu pouliční tanec v Ostravě má....

V rámci devátého pokračování QUEENS STYLE ZONE se bude battlovat ve dvou nejoblíbenějších tanečních stylech, na programu je totiž hip hop battle 1x1 i house dance battle 1x1. Do programu jsme zařadili v České republice poměrně málo organizovaný popping battle 2x2 a abychom dali možnost vyniknout i zástupkyním něžnějšího pohlaví (i když na druhou stranu tato kategorie už dávno nepatří pouze jim), nebude chybět dancehall battle 1x1. Na své si ale přijdou i milovníci hiphopových rytmů 90. let, během večera totiž propukne i hype (new jack swing) jam, a to rozhodně ne jen tak ledajaký ...

Těšit se navíc můžete na premiéru za gramofony i mikrofonem. Beaty tanečníkům během battlů i na následné after party bude dodávat slovenský Dj Shimo, kterého můžete znát z akcí jako Outbreak Europe, SDK Europe, Trnava Bounce, Catch The Beat, atd. Speakerovat celou akci bude možná trochu netradičně Jooky aka Lowa z rádia Helax, nicméně tím, že si pro vás chystá speciální show, si můžete být jistí :)

Na sobotu 24. září 2011 si rozhodně jiný program neplánujte, všichni tanečníci a milovníci pouličního tance se totiž sejdou v ostravském klubu Marley. Akce startuje tradičně v 17:00 hod. Rozhodně je tedy na co se těšit.

Kompletní informace o akci, o workshopech s porotci, videa z minulých battlů nebo registrační formulář pro tanečníky najdete na http://www.qsz.cz. Svou účast nezapomeňte potvrdit také na facebook eventu http://www.facebook.com/event.php?eid=195644563811933 …

Hlavním partnerem akce je největší český hip hop shop Queens.cz (http://www.queens.cz).

QUEENS STYLE ZONE 9
24. 09. 2011 (start 17:00), klub Marley Ostrava

battly: hip hop 1x1, house dance 1x1, popping 2x2, dancehall 1x1
doprovodný program: hype (new jack swing) jam, special afterparty
dj: Shimo (SVK)
speaker: Jooky aka Lowa (Out Of Control, rádio Helax)
vstup: 80 Kč

HIPHOPDANCE.CZ
DATUM KONÁNÍ: 24. 09. 2011
MÍSTO KONÁNÍ: OSTRAVA, KLUB MARLEY (výstaviště Černá louka)

partylist info

Kontakt: Dejv | HIPHOPDANCE.CZ, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

O vydavateli:
HIPHOPDANCE.CZ je nejaktualizovanější český magazín věnující se pouličnímu tanci. Informace o soutěžích, battlech a workshopech, novinky z domácí i světové street dance scény, obsáhlý kalendář akcí, reporty, fotoreporty, videa, rozhovory, výsledky soutěží, atd.

www.hiphopdance.cz | http://www.facebook.com/hiphopdancecz | http://www.twitter.com/hiphopdancecz | http://www.youtube.com/hiphopdancecz

 

 

 

 

přečteno: {hits}883{/hits} krát

Read 4903 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory