úterý, 10 duben 2012 11:51

Supra lifestyle Featured

Written by 

Zhruba před měsícem jsme Vám přinesli článek o luxusní kolekci Supra Royal. V návaznosti na to se dnes krátce podíváme na značku Supra z obecnějšího hlediska a představíme si tři klasické modely, které lze najít v nabídce Supra již po několik kolekcí.

Značka Supra byla založena roku 2006 americkým skaterem Angelem Cabadou. Poznávacím znamením této značky je používání inovativních technologií a neotřelého designu (který vzniká kombinací streetového a skateboardového stylu), což dává botám Supra punc určitého luxusu. Tento fakt je potvrzen i tím, že Supra boty nosí slavní rappeři, jako jsou např. Jay-Z a Little Wayne.

 

Supra nejsou jen boty, Supra je životní styl!

O předchozím tvrzení Vás může ihned přesvědčit první model, a to Supra Vaider v bílé barvě. Konkrétně toto provedení má povrch z voskovaného plátna, vulkanizovanou podrážku a SUPRA-FOAM® mezipodešev, který tlumí nárazy a zabraňuje bolestem nohy i při celodenním nošení. Boty jsou tedy nejen stylové, ale i velmi pohodlné.

Zdroj: http://www.footshop.cz/cs/panske-skate-boty/92-supra-vaider-wax-bila.html

Dalším model je Supra Bandit v černém provedení. Podrážka i prošití boty jsou zářivě zelené a musíme uznat, že tato kombinace působí jako magnet na oči. Povrch boty je kožený, podrážka klasicky vulkanizovaná a o pohodlí se Vám stejně jako v předchozím případě stará SUPRA-FOAM® mezipodešev a měkké polstrování.

Zdroj: http://www.footshop.cz/cs/panske-skate-boty/102-supra-bandit-neon-cerna.html

Poslední model, který si dnes představíme, je Supra Societ Mid v šedivé barvě. Tyto krásky se mohou pyšnit povrchem ze speciální kůže SUPRATUF® s dlouhou životností. Podrážka je odlehčená, o pohodlí se stará polyuretanová paměťová vložka. Snížená zadní strana boty povoluje noze libovolný pohyb, zatímco zvýšená přední strana poskytuje kotníku plnou ochranu (díky této vychytávce jsou to i skvělé skate boty).

Zdroj: http://www.footshop.cz/cs/panske-skate-boty/101-supra-society-mid-seda.html

A to je pro dnešek vše. Koho zrovna žádné uvedené Supra stylovky nezaujaly, může zabrousit třeba mezi Fallen boty, které docela nedávno dorazily do shopů a o kterých jsme Vám psali v jednom z předchozích článků.


přečteno: {hits}1425{/hits} krát

Read 5289 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory