středa, 11 duben 2012 09:17

Pár novinek ze skate shopů Featured

Written by 
Pomalu nám začíná teplé počasí. Pro leckoho je to výzva k obměně svého šatníku a proto není od věci se společně podívat jaké módní novinky nám přinesl letošní rok. Včera jsme si ukázali nový Supra boty, dnes se podíváme na pár svršků nebo doplňků…

Jako jednu z prvních věcí si ukážeme pánskou mikinu Funstorm Butch black, kterou má skateshop megastreet.cz v novinkách. Mikina je celopropínací na zip, s kapucí a s klasickými dvěmi kapsy. Kapuce je na stáhnutí šňůrkama. Na levé straně na hrudi má tato mikina menší potisk Funstorm a dále jeden velký potisk na zádech. Materiál, ze kterého je mikiny vyrobena je 100% bavlna...




Pro dámy je tu od Horsefeathers připravena dámská jarní bunda s názvem New Paradise black. Jedná se o černou celopropínací bundu na zip, která má kapuci napevno, její stahování je řešeno tkaničkou. Bunda má dvě hlavní kapsy. Hodit se bude určitě povrchová impregnace proti vodě a elastické náplety rukávů. Na přední straně má bunda potisk Horsefeathers. Bunda je vyrobena ze 100% odlehčeného polyesteru a podšívka je z odlehčené síťoviny.


Jako další zajímavostí jsme si vybrali batoh Dakine. Konkrétně Dakine Campus LG carbon, s objemem 33l. Tento batoh je vhodný jak do školy, města, tak i na různé jiné aktivity. Vpředu má tento batoh klasickou větší kapsu s organizérem. Na ní je menší termo kapsa, která slouží k uchování vašich oblíbených nápojů v chladu. Dalším úložným prostorem je malá kapsička vystlaná fleecem, která se hodí pro uschování menších věcí typu brýlí nebo třeba nějakých cenností.V hlavní komoře je dělení na váš notebook do maximální velikosti patnácti palců, takže pokud nevlastníte nějakej 17+ palcovej gigabook, tak do tohoto batohu v pohodě vložíte i svůj přenosnej komp. V batohu nechybí ani dvě postranní síťované kapsy a vyztužené záda a popruhy. Zárukou pohodlí je pak i hrudní pás.


Poslední z věcí, kterou si dnes představíme jsou Dámské kraťasy Dryfor NordBlanc NBSPL3038 graphite. Sluníčko se hlásí o slovo a je to už jenom otázkou času, kdy kraťasy vyndáme ze skříně... Dryfor NordBlanc jsou šedé sportovní kraťasy s reflexním potiskem NordBlanc na levé nohavici. Zapínaní mají na knoflík a kvalitní zip. Tyto kraťasy mají dvě přední volně přístupné kapsy. Na pravé nohavici je šikmá zipová kapsa, dole na nohavici je pak umístěn potisk loga Nord Blanc. Zajímavé na těchto kraťasech je materiál, kterým je DRYFOR® DOUBLE WEAVE, UV Protect (NE65) - jednovrstvý lehký materiál, s ochranou proti UV záření tkaný tak, aby odolával náporům větru, výborně větrá a odvádí pot.

Všechny dnes ukázané položky naleznete na online skateshopu na adrese www.megastreet.cz.


přečteno: {hits}1426{/hits} krát
Read 3283 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory