středa, 18 duben 2012 08:18

Výlet do světa Nugget Featured

Written by 
Dnes se podíváme jaké zajímavosti nám nabízí populární skejtová značka Nugget. Proč zrovna Nugget? Hlavně proto, že NUGGET Clothing systems je česká značka a my českou výrobu máme rádi...

Značka Nugget vznikla na začátku roku 2000. Její zakladatelé chtěli rozjet výlučnost a kvalitu, chtěli, aby jejich věci měly v sobě to, co bylo tehdejším zakladatelům této značky hodně blízké, tedy snowboarding, skateboarding a muzika.

Není nezajímavé si Nugget team trochu představit i dnes, po nějakých 12 letech od založení této značky. Z oficiální stránky Nugget.cz je vidět, že i aktuální crew Nugget company je stále o mladých lidech, kteří o značku pečují, tak aby byla zárukou perfektní kvality a jedinečného stylu...




Ale teď už se vrhneme na vybrané vzorky aktuální Nugget nabídky. Jako první nás zaujala Nugget mikina Juniper. Jedná se o panelovou mikinu s kapucí, kovovým zipem a odznakem Nugget. Vyrobena je ze stoprocentní nepočesané bavlny.


Phantom Flan je oboustrannou mikinou s kapucí na zip. Tato červená Nugget mikina má z lícní strany kostkovanou tkaninu. Na reversní straně je výšivka. Samozřejmostí je odznak Nugget. Materiál, ze kterého je mikina vyrobena je opět stoprocentní bavlna.



Další mikinu jsme si vybrali Slave Knight. Jedná se o klasickou mikinu s kapucí a kovovým zipem, která má na prsou cool Nugget potisk.


Poslední mikinou, kterou si dneska ukážeme je mikina s kapucí NINJA G VISION MIKINA W. Mikina je vyrobena s předsráženou úpravou. Provedení je i u této mikiny klasické, střih je zcela běžný. Mikina je vyrobena z materiálu celotištěným texturou G-TV, což v praxi vypadá tak, že je celá mikina poseta barevnými televizory.


Top Kile je jméno dámského Nugget trička ze stoprocentní bavlny s červeným potiskem. G-shirt Knight je další, tentokrát zelené dámské tričko, které má na přední straně velký potisk Nugget.


Dnešní výlet do Nugget světa zakončíme výčtem možností, kde si oblečení od značky Nugget můžete zakoupit. Značku NUGGET najdete ve zhruba 170 kamenných obchodech po celé republice. Celý jejich seznam můžete nalézt na adrese http://www.nugget.cz/dealers/local-dealers. Přímo na stránce http://store.nugget.cz/ si pak můžete koupit Nugget zboží online.


přečteno: {hits}1435{/hits} krát


Read 4415 times
http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory