čtvrtek, 21 únor 2013 12:19

Dámy a pánové, Quick Crew! Featured

Written by 

Náš web sledují i netanečníci ale přesto má tanec ledacos nabídnout i jim, hlavně co se týče v oblasti podívané na skvělou show. A v nejlepším případě to někoho může zahnat na zkoušku nějaké skupiny u něj ve městě. Proto dovolte, abych Vám představil Quick Crew!

Quick Crew je čtyř-členná taneční skupina z Norska a ve světě tance je velmi, velmi známá. Quick Crew vznikla v Oslu v roce 2006, a od té doby se jí daří a dobývá svět čim dál více. Založili jí bratři Suleman a Bilal Malik a jejich velmi dobrý kamarád Nasir Sirikhan. O rok později se k nim připojil B-boy Daniel Eriksen. Chlapci se mohou chlubit Národním, Evropským i Mezinárodním titulem mistrů svého „povolání“ a v roce 2009 vyhráli Norway’s Got Talent. (Není divu).

V roce 2010 sourozenci vyhráli druhou zlatou medaili na Hip Hop World Championships (ve dvojicích) a jejich kolega Nasir získal stříbrnou medaili v solo kategorii. Quick Crew pořádá několik tanečních workshopů i mimo svojí zem. Mají také svoje vlastní taneční studio, které bylo otevřeno rovněž v roce 2010. Na Youtube najdete hromadu jejich videí, mají sledovanost řádech stotisíců a pomalu ale jistě se blíží k překročení milionů shlédnutí. A to mě přivádí k hlavnímu důvodu proč Quick Crew představuji. Před týdnem vzniklo nové video s názvem Asian Concept 2013. A právě toto video, mi stálo za to, napsat o Quick crew článek. Na závěr přeju hezkou podívanou a věřte že Quick crew dělají čest svému jménu, které rozhodně není jen jméno.




 

 

přečteno: {hits}1877{/hits} krát

Read 3055 times
Malup

-  Jsem redaktorem na Beatlife.cz od Ledna 2013

- Poslouchám CZ/SK i zahraniční scény USA, UK. Bohužel angličtinu teprve doháním, a proto se soustředím na články spíše o naší scéně.

- Jestli je něco, co si můžu vyhradit jako "svojí" práci, jsou to rozhovory a recenze.

- Občasně stačím napsat bleskovku (pokud mě někdo z redakce nepředběhne) a nebo se snažím informovat o muzice, která je super ale moc u nás nefrčí - Viz. Zapomenutá anglie

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory