neděle, 04 prosinec 2011 14:41

T. I. o chystaném albu "Trouble Man" a nejen to! Featured

Written by  Nara

Na svém sedmém studiovém albu T.I. pracoval už v březnu 2010, tehdy se album mělo jmenovat "King Uncaged" , jenže v září se dostal do problémů se zákonem a své album musel odložit. Poté co nějakou dobu strávil ve vězení se vrátil zpět k tvorbě a album přejmenoval na "No Mercy", prvním trackem, který z alba vydal bylo "Get Back Up" ve spolupráci s Chrisem Brownem.

Album vyšlo již 7.12.2010 pod labely Grand Hustle Records a Atlantic Records. Objevila se na něm například produkce Kanye Westa či The Neptunes. Úspěšným trackem z alba bylo také "That's All She Wrote" na kterém se objevil i Eminem. Teď T.I. pracuje na dalším albu, který ponese název "Trouble Man", podle posledních rozhovorů by mělo být hotové už v únoru 2012, také už v říjnu byly vydány promotracky k tomuto albu a to " I'm Flexin" s hostem Big K.R.I.T. a "Here Ye, Hear Ye" s Pharrellem.

Nejnovějším singlem z alba je "Pyro". V souvislosti s albem také pracuje s Usherem a s Dream. Mimojiné prý také momentálně pracuje na knize, která ponese název "Power & Beauty". V nedávno zveřejněném rozhovoru se dokonce zmínil, že obdivuje Eminema a jeho práci, také je mu vděčný za jeho pomoct překonat problémy s drogami. Osobně se na album těším, co vy? Pusťte si tracky a posuďte sami :)



 

 

přečteno: {hits}1112{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory