pátek, 30 prosinec 2011 16:26

Mixtapey ke konci roku a na začátek roku dalšího Featured

Written by  D-Toc

Hudební scénu neovládají jen alba, ale co se týče USA určitě i mixtapey. Neboť každý z těchto projektů má svou váhu. Jaké mixtapey můžeme očekávat v blízé době?

Je to tady. Není to tak dávno, co jste si mohli přečíst článek o T.I.ovi a jeho chystaném albu "Trouble Man", který má být vydaný už v únoru 2012. Avšak teď je tu T.I. s novým mixtapem, který nese název "Fuck Da City Up" a poslechnout si ho můžete hned na Nový Rok, neboli 1.1.2012. Budou k vidění i záběry ze studia s Dr.Dre, není to úplně poprvé, co spolu spolupracovali, před několika lety spolu měli například track "Topless" a podle slov T.I. to není určirě ani naposled. Buďtě ve střehu a checkujte new tracky, protože se T.I. vrací vší silou na scénu a i po své menší pauze má pořád co ukázat a čím překvapit.

Dalším mixtape, na který se můžete těšit bude ot Pliese. Jeden z jeho předchozích mixtapeů s názvem " Aristotle" se na můj vkus dost poved, bude povedený i tento? Nový mixtape se bude jmenovat "On Trial" , tento název vybral kvůli nedávným událostem, kdy byl obviněn z křívého svědectví, budou se tracky z tohoto mixtapeu týkat oné události či ne se dozvíme už brzy.

Je tu ale také další zpráva. Mixtape s názvem "Feature Presentation", na kterém se měli objevit i Phonte a Yelawolf a který měl vydat Joe Budden nakonec vydaný nebude. Rapper se k tomu přizal při rozhovoru s AllHipHop.com. Podle jeho slov to byl projekt, který chtěl původně udělat pro svý fans a chtěl, aby na mixtapeu bylo hodně hostů, jenže to jaksi časově nebylo možné stíhat, dalším důvodem je také, že se hodně věnuje Slaughterhouse.

 

 

 

přečteno: {hits}1185{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory