pondělí, 23 leden 2012 17:16

Billy Danze polovička známého dua M.O.P. rozjíždí pod názvem "Rap United Nations" multiplatformu pro začínající umělce Featured

Written by  prz

Danze se vrací k hip hopu tentokrát trochu jinou cestou. Chce pomáhat začínajícím umělcům oslovit jejich fans.

“Taky sem byl začínající umělec, takže chápu tu frustraci. Venku pobíhá spousta mladejch nadějnech umělců, který maj dar tvořit a nahrát dobrej track. Jsou tam, maj šťávu a odhodlání ale nikdo si jich nevšímá. Slyšel sem na vlastní uši na jaký umělecký úrovni se pohybujou. Potřebujou se sjednotit a dát o sobě vědět. A mě nadchla ta myšlenka, jim nějak pomoct. Udělám co bude v mejch silách, aby ty, co na to maj, to někam dotáhli”.

A pokračoval: “Mým cílem je nabídnout každému opravdu talentovanému umělci smlouvu. A dát mu, to co nejvíce potřebuje, myslim podporu v nejširší možný míře. Už sem oslovil i všechny svoje známý v z hudebního průmyslu. Klíčem v hudebním průmyslu je spojenectví, za sebe můžu řict, že mám “svoje lidi“ fakt v každý části světa. Chci postavit tým stovek lidí, co se budou vzájemně podporovat.”

“A jako spolutvůrce mě tyhle projekty umožní bejt furt svěží a vitální. Chci koprodukovat s těma mladejma umělcema, který často potřebujou jen vydavatele nebo někoho s výrazným hlasem. Někdy zase stači jen trochu na jejich talent “dohlédnout“. Z obchodního hlediska doufám že RUN se stane novou hudební platformou, která nebude mít v současném hudebním průmyslu obdoby. Nejlepší cesta jak najít novej talent je jít mezi lidi a doslova toho člověka objevit. Ta kravaťácká část průmyslu už prostě na umělce nevěří, ztratili o tom povědomí, nechápou co je to uměleckej vývoj. Jak může takový odvětví růst, když nenecháme novou krev aby naplno ukázala a vyjádřila svůj talent ?“ Ti z váz, kteří se na to cítí a rádi by se objevili v první vlně nových debutových pecek vydavatelství RUN mohou zkusit štěstí zde: www.rapsunitednation.com.

 

 

přečteno: {hits}1237{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory