úterý, 24 leden 2012 07:34

Kde kdo koho prudí, když druhý je za vodou Featured

Written by  D-Toc

http://cdn.hiphopdx.org//images/news/hov-40.jpgJiž dříve jsme Vám přinesli krátkou novinku, že Jay-Z 18.1.2012 znovu otevřel jeho 40/40 Club. Jako podpora přiliš na návštěvu například DJ Khaled, Warren Buffet nebo Swizz Beatz, avšak nebyli jediní. Na návštěvu také dorazil "The New York City Department of Health and Mental Hygiene" (něco jako hygienici - pozn. redaktora), kteří zjistili při chodu chyby, za které získal 40/40 Club 69 mínusů. Jednalo se zejména o zaměstnance a jejich nedostatečné pracovní návyky, ale i nekvalita surovin jako taková, nemluvě o převařených či příliš studených jídel. Díky jejich návštěvě je nyní 40/40 Club zavřen a pokuď vy sami chcete, přečtěte si těchto 6 provinění, která donutila restauraci zavřít.

Rick Ross je člověk, který má jistě mnoho práce nad hlavu, avšak to co se on nedávno dozvěděl, z toho by kde koho trefil šlak. Jakási 36ti letá Tyrisha Childers prohlásila, že Rozay je otcem jejího tři roky starého děcka s tím, že on odmítá platit alimenty a stěžuje si na toto očekávaně u soudu. Nutno je podotknout, že tato paní je rozvedená a vydělává měsíčně pouze $694 (necelých 10 500,- CZK). Na toto Boss MMG reagoval, že nikdy nespal s Childers a že si klidně nechá udělat DNA testy, že není otcem. Doufáme, že se vše vyřeší a Rick Ross nedostal z této noviny mrtvici.

 

http://i.imgur.com/hnk4a.png


Nemá příliš cenu rozepisovat fakt, že již delší dobu, přibližně od druhé poloviny loňského roku existuje poměrně krvavý beef mezi Lil Kim a Nicki Minaj. Jádro beefu tkví v tom, že Nicki Minaj ukradla styl Lil Kim a akorát si ho "obarbínovala". Tento beef by vyhasl, kdyby spoustu lidí nehájilo Nicki Minaj v jejím jednání a naopak a to se zdálo, že období beefů skončilo. Doufáme, že neskončí smrtí jako u skoro zapomenutých ikon naší kultury Tupaca a Notorious B.I.G.

Tentokrát úder po několika útocích Lil Kim vrací Nicki a můžeme říct, že toto je hrůza, a to se s tímto tvrzením shodují všichni, i ti, co byli dlouho na její straně a díky tomuto disstracku, ze kterého vznikl videoklip, dostali rozum.

 

 

přečteno: {hits}1239{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory