úterý, 24 leden 2012 08:26

Všechno jednou končí, možná začíná... Featured

Written by  D-Toc

UPDATE! -- Po smrti SOPA/PIPA by se hodilo říct, jak to tedy dopadlo se Swizz Beatzem a Megauploadem. Poté, co prosákla zpráva o tom, že Swizz Beatz je CEO of Megaupload, federální síla spojených států vypla Megaupload a všechny podstránky s ním spojené. Na základě zpráv Associated Press, ve Virginii došlo k lokování a zadržení zakladatele Megaupload "piráta" Kim Dotcom a mnoha dalších lidí za porušování práv umělců a propagování pirátské politiky. Úřady dokládají tu informaci, že touto akcí dopadly piráty, kteří ošidili vlastníky práv (copyright holder) o více než $500 milionů, zejména z filmů, ale i hudby a jiného obsahu.

UPDATE!! #2 -- Ve vodách internetu se šušká jedna zajímavá věc. Zdá se, že Swizz Beatz není šéfem celku Megaupload a ani nebyl jím nebyl nikdy jmenován. Dle jednoho ze zástupců Megauploadu, Ira Rothkena, Swizz Beatz nikdy nebyl zasvěcen, přidružen či jinak zahrnut do logického dění a řízení Megauploadu. Dále Rothken prohlásil, že Swizz Beatz sám negoval možnost stát se CEO, avšak nikdy to nebylo dáno černé na bílem.


Jiná kapitola je Irv Gotti, který je poslední dobou velmi akční. Zdá se, že bývalý šéf labelu Murder Inc., pod který patřily hvězdy typu Ja Rule, či Ashanti má zálusk na label, ze kterého v minulosti vycházel a to Def Jam. Def Jam momentálně nemá officiálně žádného šéfa, přibližně od podzimu minulého roku, kdy Jay-Z s tím nadobro skoncoval. Irv Gotti je naštvaný ohledně nynějšího stavu Def Jamu, který má potencionál ovlivnit nynější kulturu, jako tomu bylo dříve i za Russel Simmonse. Toto vyjádření v podobě rozhovoru pro TheSource.com poskytl i prostřednictvím video nahrávky, tak se koukněte!

Irv Gotti: “Def Jam, I shouldn’t even comment on it because it makes me angry because there hasn’t been a president of Def Jam since [Jay-Z], really. It’s a terrible thing because it’s so important to the culture and they’re just letting it go away, they ain’t paying no attention to it. I’m from Hollis, Queens, so Def Jam was my inspiration to have Murder Inc. Just for them to have no one being president there, even after all we hooted and hollered, I want it so bad, not even for the money or nothing, I just love the culture. Def Jam is the light of the culture. So to have no one there it’s like, the powers that be, they don’t care about my culture.”

 

 

přečteno: {hits}1243{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory