pátek, 17 únor 2012 09:20

Když se holky perou... Featured

Written by  D-Toc

Již delší dobu se ví, že Nicki Minaj a Lil Kim mezi sebou nemají vřelé vztahy. Nedávno, pro místní kanál Bravo TV pro show "Watch What Happens Live" s Andy Cohenem, se Lil Kim do Nicki Minaj víc než pustila..

Jistě znáte velmi diskutovaný track od Nicki s názvem "Stupid Hoe", no Lil Kim přirovnala Nicki k "Fire Marshall Bill", což je postava, kterou hraje Jim Carrey ve filmu "In Living Color".

Dále Lil Kim suverénně řekla, že Nicki je na sto procent přeceňovaná. Padla i otázka na Lil Kim v souvislosti s Nicki Minaj a jejím vystoupení na Grammy. Skromně odpověděla: "If you have to make a song called 'Stupid Hoe,' you must be the stupid hoe." ...


Záznam z Bravo TV:

 



Tento beef je živý i přes nová média, jako je například Twitter. Když se zdálo, že beef vyšumí, Lil Kim si nemohla všimnout, že se Nicki Minaj do remixu songu od Britney Spears "Til´ The World Ends". A tak skrze Twitter se velmi pěkně vyjádřila:

* I would never name her ‘Shitty Garbaj’!!! My dog is way prettier than that bitch!!!

* What type of coward lame ass bitch tweets some shit and then deletes it. REAL bitches stand by what they say BOZO...

* You cheap stocking cap glued $10 bag hair wig wearing bitch. Get a lace front!!! FYI Indian hair don't come in green BITCH...

* You free lunch eating bitch...WHAT!!!

* Bitch I see you crawling!!! I got my can of RAID. Come get it!!! #TwitterRoach !!!!

Určitě, kdo jste koukal na letošní Grammy Awards, tak jste se museli zděsit výstupu Nicki Minaj jak jako spousta kritiků, kteří nemohli vystát "náboženský ne-li kultovní příchod" a "kvalitu" jejího vystoupení. Nicki Minaj ledabyle: "I don't know what is the big issue?"
Její vystoupení obsahovalo levitaci, vášeň a tancující kněze, což pro mnohé není z čista v pořádku, a k tomu se Nicki Minaj vyjádřila tak, že to je kus historie, který tímto píše a že do budoucna můžeme čekat obdobné controverzní vystoupení.

"You know how people write plays and movies? That's what I did. I wrote that and I gave the world a tiny little preview of what was to come. And so I have to perform it on the set in which it would be in the movie, right?"

 

 

přečteno: {hits}1304{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory