úterý, 12 březen 2013 12:08

Justin Timberlake: nové album po šesti letech!

Written by 

Celosvětově proslulý americký zpěvák a herec Justin Timberlake se po šesti letech hudební pauzy opět vrací na scénu. Za poslední roky se věnoval hlavě herecké kariéře a mnozí už přestali doufat, že od něho něco nového uslyší. Přesto letos v lednu vypustil do světa novinku s názvem "Suit & Tie" ve spolupráci s rapperem Jay-Z a oznámil, že pracuje rovnou na celém albu.

Inspirace se mu po delší době vrátila, opět má nové nápady i spoustu energie, kterou předá svým posluchačům. S novým singlem vystoupil i na předávání cen Grammy, kde přímo zazářil. Tento nový projekt ponese název "The 20/20 Experience", jedná se o jeho v pořadí již třetí studiové album. Jako producenti se na albu objeví Timbaland, Jerome "J-Roc" Harmon a další. Album si budete moct poslechnout již 19. března, takže zbývá pouze pár dnů. Na itunes už je k dispozici i album stream a tracklist, takže zvědavější posluchači si můžou poslechnout ukázky. Osobně můžu říct, že se na toto album dost těším. Stylově bude pojato jinak, než jeho předešlé projekty, ale máme se opravdu na co těšit.

 

 



 

přečteno: {hits}1911{/hits} krát

Nara

Hip-Hopovou kulturu sleduju už delší dobu a rap je pro mě srdeční záležitost. Osobně radši poslouchám U.S. scénu, proto se mé články převážně týkají umělců za oceánem. Nebráním se ale ani kvalitní tvorbě z Evropy či jiným žánrům.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory