úterý, 26 březen 2013 21:23

Snoop Lion a tracklist k albu Reincarnated, máme se na co těšit! Featured

Written by 

Když se řekne Snoop Dogg, nejsou potřeba slova...všem dobře známý rapper šokoval své posluchače i hudební scénu, když nějakou dobu zpátky přijal novou "identitu". Rozhodl se předvést v novém žánru, přesněji se jedná o reggae, a vystupovat pod novým jménem - Snoop Lion. Od té doby se kolem jeho osoby točí hodně spekulací, někteří jsou dost skeptičtí, co se týče jeho nové persóny.

Jenže teď už se blíží vydání jeho nového alba a pomalu se blíží konec všem pochybnostem, jelikož konečně budeme moci slyšet, čím Snoop Lion překvapí. Nové album ponese název "Reincarnated". Stejnojmenné documentary Snoop vydal již přibližně dva týdny zpátky, takže všichni, které zajímá jeho život a jeho kariéra z trochu jiného úhlu, už můžou začít shánět. Samotné album Snoop vydá 23. dubna, takže nám zbývá už jen měsíc čekání. Momentálně už je zveřejněný i tracklist k novému projektu. Soudě podle něho se na albu objeví velmi zajímavá jména. Kromě umělců jako jsou Drake, Busta Rhymes, Chris Brown, T.I., Akon či Mavado, se předvede i Snoopova dcera Cori B.

Na jeho oficiálním youtube kanálu si dokonce můžete poslechnout i některé singly, jako například "Here Comes The King", "Lighters Up" ve spolupráci s již výše zmíněným velmi zajímavým umělcem z Jamajky - Movadem, nebo "La La La". Osobně se dost těším, jsem zvědavá jak takováto chemie zafunguje. Rozhodně si myslím, že to bude velmi zajímavý projekt, takže budťe ve střehu a dejte tomu šanci.

Tracklist:
1. Rebel Way
2. Here Comes the King (Feat. Angela Hunte)
3. Lighters Up (Feat. Mavado & Popcaan)
4. So Long (Feat. Angela Hunte)
5. Get Away (Feat. Angela Hunte)
6. No Guns Allowed (Feat Drake & Cori B)
7. Fruit Juice (Feat. Mr. Vegas)
8. Smoke the Weed (Feat. Collie Budz)
9. Tired of Running (Feat. Akon)
10. The Good Good (Feat. Iza)
11. Torn Apart (Feat. Rita Ora)
12. Ashtrays & Heartbreaks (Feat. Miley Cyrus)
13. Boulevard (Feat. Jahdan Blakkamoore)
14. Remedy (Feat. Busta Rhymes & Chris Brown)
15. La La La
16. Harder Times (Feat. Jahdan Blakkamoore)

 

 

 

 



 

 

 

 

přečteno: {hits}1930{/hits} krát

Nara

Hip-Hopovou kulturu sleduju už delší dobu a rap je pro mě srdeční záležitost. Osobně radši poslouchám U.S. scénu, proto se mé články převážně týkají umělců za oceánem. Nebráním se ale ani kvalitní tvorbě z Evropy či jiným žánrům.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory