neděle, 21 duben 2013 18:10

N.O.R.E. aka P.A.P.I. a novinky z jeho tvorby! Featured

Written by 

Znáte ho? Americký rapper pocházející z NY, přesněji z Queensu, hodně známý také mezi milovníky reggaetonu, jelikož se i tomuto žánru věnuje ve velkém, nedávno změnil svůj stagename z N.O.R.E. na P.A.P.I. Mnozí se divili proč..odpověď je však jasná, zkrátka to byla jeho dlouholetá přezdívka a pod tímto jménem se cítí přirozeněji. Ale to není to nejdůležitější...Více by vás mohlo potěšit nové album, které tento umělec nedávno vydal a také to, že hned další už má v plánu.

Co se týče jeho nového projektu, jedná se o jeho v pořadí již šestou studiovou desku. Tato nová placka nese název "Student of the Game" a vyšla do světa 16.4. 2013. Je pravda, že název alba rapper několikrát změnil, ale nakonec se definitivně zastavil na tomto a myslím, že rozhodně nešlápl vedle. Album je velmi zajímavý svými hosty, jelikož se kromě P.A.P.I.ho na albu objevilo mnoho velmi známých a kvalitních jmen..mezi nimi třeba French Montana, Pharrell, Scarface, Lil Wayne, Havoc, Swizz Beatz, Raekwon, Busta Rhymes, Tech N9ne a mnozí další.

 

Myslím, že by stálo za to, této novince dát šanci a poslechnout si ho, protože se málokdy stává, aby se tolik kvalitních umělců sešlo na jednom projektu. To ale není vše. Rapper nedávno také prohlásil, že má v plánu nahrát a vydat part two tohoto alba, neboli "Student of the Game II", v čem se ale druhá část bude lišit je to, že naopak chce velmi známá jména vystřídat těmi méně známými, ale přesto kvalitními a tím mnohým umělcům dát šanci se ukázat víc. Povede se mu to? Na to si ještě počkáme. Ale zatím si můžete pustit pár videí s jeho novými tracky a shánět album.







 

přečteno: {hits}1960{/hits} krát

Nara

Hip-Hopovou kulturu sleduju už delší dobu a rap je pro mě srdeční záležitost. Osobně radši poslouchám U.S. scénu, proto se mé články převážně týkají umělců za oceánem. Nebráním se ale ani kvalitní tvorbě z Evropy či jiným žánrům.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory