čtvrtek, 16 květen 2013 14:19

Snoop Lion vypouští ne album, ale aplikace pro mobily! Snoopify! Featured

Written by 

Minulý týden, veterán v řemesle a nově reinkarnovaný král Snoop Lion (spíš furt známý jako Snoop Dogg, vydal aplikaci Snoopify, aplikaci na úpravu fotek, neboli "photo-bombing." Tato aplikace byla navrhnuta vývojáři z 99centbranins ve spolupráci s Upper Playground a Cashmere Agency. Snoopify dovoluje uživatelům doplnit fotky o virtuální stickers na Instagram, díky kterým si mohou uživatelé Snoopify za virtuální peníze koupit další doplňky jako paruky, balíky peněz,...apod.

Jako první officiální fotka upravená rodákem z Kalifornie, je fotka 2Chainze a Drakea. Tato aplikace je zdarma a to jak pro uživatele iPhoneů, tak i pro uživatele Android, tudíž dostupné jak na iTunes, tak i na Google Play. Jinak pro zájemce, Snoop vydal minulý měsíc jako "Snoop Lion" nové album s názvem Reincarnated. RCA Records, které podpořily vydání alba se mají čím pyšnit, protože album se nachází prozatím v Top 200.

 

 

 

 

 

 

přečteno: {hits}1996{/hits} krát

Nara

Hip-Hopovou kulturu sleduju už delší dobu a rap je pro mě srdeční záležitost. Osobně radši poslouchám U.S. scénu, proto se mé články převážně týkají umělců za oceánem. Nebráním se ale ani kvalitní tvorbě z Evropy či jiným žánrům.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory