pondělí, 05 prosinec 2011 09:53

The BarberShop Nite - 7.12.2011 - DeJaVu music bar Featured

Written by 

Zveme Vás na výjimečnou událost ve stylovém klubu v samotném srdci Prahy. Na Starém Městě v klubu DeJaVu - Jakubská 6, Praha 1 (www.dejavuclub.cz) se ve středu 7.12.2011 uskuteční jedinečná kadeřnická show za doprovodu té nejlepší taneční hudby, ale také Rapu, Hip-Hopu a R'n'B.

Ke skvělé muzice se můžete těšit na originální účesy, neuvěřitelně šikovné kadeřníky, skvělou taneční hudbu a výběr těch nejlepších drinků a míchaných nápojů, které Vám v Praze mohou na baru nabídnout.

Zároveň očekávejte taneční parket plný bublinek díky strojům na bubliny, které dodají úžasnou atmosféru na party...


*** LIVE HAIRCUT SHOW
by Milan Březina

*** DJ MILES
(Electro, Techno)

*** DJ NESTER
(Rap, Hip-Hop, R'n'B)

***BUBBLE PARTY
(dancefloor bubbles)

*** FREE ENTRY AND WELCOME DRINK

Pokud Vás zajímají módní trendy a chcete se podívat na show jednoho z nejšikovnějších kadeřníků nebo se chcete jen příjemně odreagovat ve skvělém klubu s příjemnou hudbou a skvělým personálem, pak je pro Vás The BarberShop Nite ideální událostí.

LIVE HAIRCUT SHOW by Milan Březina - tento šikovný a příjemný kadeřník si vybere jednoho muže a jednu ženu v klubu, které ostříhá LIVE před očima všech návštěvníků. Zároveň bude jedinečná možnost vyhrát až 3x kupón v hodnotě 1 500,- Kč do skvělého kadeřnictví v Praze. Celým večerem Vás budou hudebně provázet DJs Miles a Nester.

Vstup je zdarma a u dveří Vás budou očekávat milé a sexy hostesky, které Vás přivítají do klubu a nabídnou Vám welcome drink...

 

 

 

www.dejavuclub.cz
www.stagehand.cz

 

přečteno: {hits}1114{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory