čtvrtek, 23 únor 2012 13:46

Hip Hop Olympiáda: Soulgasm Light najde nejlepší bboys už v pátek v Bogotě Featured

Written by 

5 Elements Hip Hop Olympiáda před pár dny uzavřela registrace všech kategorií, v rámci všech elementů se přihlásilo několik stovek soutěžících a už tento pátek 24.února proběhnou finálové souboje sekce break dance v rámci Soulgasm Light v klubu Bogota v Praze. Bboys a bgirls poměří své síly v kategoriích Nejlepší bboy/girl a Nejlepší break dnace crew. Ve hře je prize money 2.000,-Kč a dva nejlepší z kategorie Nejlepší bboy/girl poměří znovu síly na finálovém večeru Hip Hop Olympiády 9.3. v Chapeau Rouge. Tam si vítězové obou soutěžních kategorií rozdělí i všechny další ceny jako je natočení tanečního promo videa, podporu a rady od porotců, oblečení od Queens.cz, poukazy od Paintballgame.cz , další věcné ceny, ale především o sobě dají vědět světu.

Vítězové kategorie Nejlepší break dance crew navíc na finálovém večeru představí svůj um v exhibici před klubem plným návštěvníků. V porotě zasednou ti nejuznávanější a nejrespektovanější čeští bboys současnosti: Alfonzo (Survivals), Sigi (Survivals) a Honza (Pentifull crew). Battle není omezen věkem, zkušenostmi ani národností. Rozhodnou jenom skillz! Registrovat do battlu se můžete přímo na místě do 19:00, kdy začíná rush hour nebo na stránkách soutěže www.hiphopolympiada.cz, kde najdete i všechny podrobnosti. Nebude chybět ani mejdan a pořádná nálož muziky, o kterou se postarají DJs: Rockstar, Flux nebo Poeta.


Celá soutěž vyvrcholí 9.března v klubu Chapeau Rouge. Zde se uskuteční finálové souboje těch nejlepších z přihlášených všech kategorií. Těšit se můžete na battly kapel, producentů, DJs, graffiti sketch battle a proběhne zde i Mistrovství České republiky v beatboxu a vítězové sekce beatbox budou reprezentovat ČR na Mistrovství světa v beatboxu v Berlíně. Potkáte zde většinu porotců ze všech kategorií a návštěvníky čeká i mnoho vystoupení, mezi která patří show Resta a Dje Fattea, Lary 303, Bee Lowa (De), BeatBurger bandu, Khomatora, DJs: Maztaha, Kwe, Rockstara, Supet a mnoha dalších. Všechny novinky a informace hledejte na:www.hiphopolympiada.cz.
Odkazy:
Událost na facebooku: https://www.facebook.com/events/362621940414639/
www.hiphopolympiada.cz
https://www.facebook.com/SoulgasmPrague
http://www.bogotaprague.cz/
http://www.chapeaurouge.cz

 

 

 

 

přečteno: {hits}1324{/hits} krát

 

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory