čtvrtek, 26 leden 2012 19:46

DMX vypustí tento rok dvě studiová alba, z toho jedno plné nevydané muziky! Featured

Written by  D-Toc

DMX, který ohlásil blízký příchod LP s názvem "Undisputed" se ho chystá vydat, co nevidět!. Konkrétně se bude jednat o dvě alba nevydaného materiálu z roku 2012, tak si musíte představit, jak hodně a jak dlouho na tomto přímo dřel. Avšak zdroje se v mnohém rozcházejí a Undisputed má být pouze "doplňkem" k druhému albu v podobě tracků z předchozích let.

Díky tiskovému prohlášení z portálu RTTNews.com, Seven Arts Entertainment Inc. odkoupila práva od Davida Micheryho, za cela neznámých podmnínek. Pro přiblížení toho, kdo je David Michery, tak si představte veterána hudebního průmyslu, který uzavřel s mnoha umělci mnoha žánrů smlouvu na nahrání desek a dnešním dnem tyty kontrakty prodal společně i s právy multiplatinového DMXe. S potvrzením uskutečnění prodeje přišel na svět fakt, že tedy Undisputed, jako jedno ze dvou alb, výjde v druhém čtvrtletí toho roku skrze Fontana Distrubution.

A aby Michery nepřišel zkrátka, tak byl jmenován CEO odnože Sever Arts... CEO of Seven Arts Music. Datum dříve DMX ohlásil na 26.3.2012, avšak po uskutečnění tohoto obchodu není jisté, zda datum je nadále platné. No a ne nadarmo se říká, kdo si počká - ten se dočká.

 

 

 

přečteno: {hits}1251{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory