úterý, 10 září 2013 20:41

Azealia Banks promluvila nejen o své debutové desce!

Written by 

Americká umělkyně a v první řadě rapperka pocházející z Harlemu zatím sice za sebou nemá velké množství projektů, ale za to v ní mnozí vidí velký potenciál. Už ve svém mladém věku dosáhla mnohého, získala nějaké ocenění i mnoho posluchačů. Podařilo se jí také dostat do hudebního labelu Interscope a teď se chystá ve spolupráci s Universal Music Group vydat své debutové album.

Jejího LP s názvem "Broke With Expensive Taste" se dočkáme během roku 2014, přesný měsíc ještě není jistý ale možná nás rapperka překvapí hned během února. Nedávno na svém instagramu zveřejnila také fotku s tracklistem, takže práce na albu je v plném proudu. Více detailů ale zatím neprozradila. To ovšem není jediný projekt, který Azealia na rok 2014 chystá. Ve stejném roce chce vydat i svou druhou desku s názvem "Fantasea II the second wave". Sama Azealia na svých sociálních sítích zmínila, že pracuje na několika projektech zároveň a přesto, že to u fanoušků vyvolá zmatek, promo track z druhého alba má v plánu vypustit ještě před vydáním své debutové desky. S touto rapperkou se zřejmě nudit nebudeme. Co se týče jejích songů, které můžete již znát, do  hitparád se jí zatím podařilo dostat díky trackům "212" , "Liquorice" a "NEEDSUMLUV". 

 

Svým podáním i hudbou je podle mého dost specifická, neosloví možná většinu posluchačů, ale jsem si jistá, že se mezi vámi najdou takoví, které zaujme. Poslechněte si songy a suďte sami.

 

 

 

Nara

Hip-Hopovou kulturu sleduju už delší dobu a rap je pro mě srdeční záležitost. Osobně radši poslouchám U.S. scénu, proto se mé články převážně týkají umělců za oceánem. Nebráním se ale ani kvalitní tvorbě z Evropy či jiným žánrům.

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory