sobota, 30 duben 2011 14:01

Rytmus vs. Kortis: Rytmusova reakce Featured

Written by  David Klouda

Kauza Rytmus vs Kortis pokračuje. Jak jste možná postřehli jeden na druhého hazí špínu, převším pak Johny Kortis na své facebookové stránce. Rytmus před pár dny slíbil oficiální vyjádření z jeho strany, které teď přišlo.

Nenechte si ho ujít. 4 a půl minuty dlouhé video, kde Rytmus vysvětluje všechno okolo kauzy, není žádná plácárna a vyhrožování, jak by si možná mohl někdo myslet.

Patrik na něm naprosto k věci vysvětluje pozadí kauzy. Co si myslí o týpkovi, kterého si Kortis najal, aby mu natočil o Rytmusovi video, ve kterém mu vyhrožuje. Dozvíte se taky, jak to bylo s hudbami, které Kortis údajně produkoval, později „executive“ produkoval.

Myslím, že po tomhle videu už nemůže o Rytmusovi ani ten nejzapřisáhlejší hater říct, že se neumí vyjadřovat a chovat slušně. Vzhledem k velikosti celé kauzy mi přišlo, že to Rytmus bere tak věcně, jako by to zvládl málokdo.

Kolikrát jsme byli svědky daleko ostřejších přestřelek v tomhle průmyslu, které několikrát skončily smrtí. Že si ve Videu Rytmus párkrát zanadává je samo o sobě neškodné. Nikomu nevyhrožuje a nikoho nechce zastřelit.

Podle jeho vlastních slov se máme těšit na další informace, které vyjdou najevo. Sledujte náš web, který vám tyhle informace po jejich zveřejnění zprostředkuje.

Na konec obligátní otázka. Rytmus nebo Kortis?

P.S.:Oficiální název klipu Zlatokopek byl změněn na Rytmus feat. Kajmir Royale - Zlatokopky (OFFICIAL CLIP). Kajmir je totiž pravým autorem hudebního podmazu.


 

 

přečteno: {hits}756{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory