čtvrtek, 09 červen 2011 10:56

Obchodník po poltóne…. Featured

Written by 

Jedno se Rytmusovi musí nechat. Všechen respekt, kterej si myslíte, že si zaslouží kvůli své hudební tvorbě je nicotnej oproti jeho talentu obchodíka, za kterej si respekt zaslouží dvakrát..možná i pětkrát větší….

Reálně je větším byznysmenem než hudebníkem… Královské jsou především jeho marketingové triky. Stejně jako Leoš Mareš, se kterým je v poslední době trochu spojován má supers dar. Prodávat shit, o jehož kvalitách velmi obratně a schopně přesvědčí dostatečné množství nakupujících. – Dáváme palec nahoru!

Super tah pro naší ekonomiku. V dobách po imaginární ekonomické krizi je krásné vidět, že kvete obchod s exkluzivním zbožím a lidi platěj vysoký daně za kus hadříků s nějakym nápisem, kterýmu přes výrobu v Číně (kde se vyrábí všechno od všech :-D ) je přiřazována vysoká imaginární hodnota :-)

(horší už je to když si to zajedou na nakupovací výlety mimo naší nicotnou Českou republiku a do naší ekonomiky se tak nic nevrací….To pak ten náš nákup, za kterým vidíme opravenou díru na silnici moc nefunguje…) Rytmusi – děkujeme, vidíme tě tu u nás rádi – pořádej koncerty, toč drahý klipy a vůbec všechno. Okázale utrácej svoje těžce vydřený prachy u nás (máme třeba známou Pařížskou ulici, kde by sis mohl vybrat pár radostí za těžce oddřenou práci…) - Přispívej dál do naší děravé státní pokladny. Je to potřeba…My ti rádi přijdeme na koncert nebo si koupíme nějaký to tvoje album….



Dnes je úplně jedno jestli pozitivní nebo negativní – reklama se počítá! Ta negativní navíc často bejvá stejně účinná, ale zdarma, tak proč ne….Ať už Vás maj lidi rádi nebo ne – když se o Vás mluví, je to prvním předpokladem pro úspěch. Rytmus sám to moc dobře ví a nestydí se za to. Tvrdě na sobě a svém obchodu totiž dře a stud tedy není na místě. Něco dokázal. Jak? – to je úplně jedno a nikoho to nezajímá…cílová skupina zákazníků začátky jeho kariéry už stejně nepamatuje…Teď platí: čím kontroverznější – tím lepší a prodávanější.

My lidi máme rádi show až do krajností únosné korektnosti. Čím větší vopruz tím lepší. Každej nasranej člověk, kterýmu se Rytmus nelíbí statisticky určitě znamená dva nový zákazníky, který společně s koupí Rytmusova produktu zaplatí i daně a třeba příští rok po zimě bude novejch děr na silnicích ubývat rychlejš a Rytmusovi se na přes rok v novym modelu Báva pojede na koncert do České republiky lépe a radostněji…. (Ale věříme, že to má spočítané lépe než my a investuje do týmu marketérů, který sou profesionálové na místě a zejtra nám Rytmuse prodají lépe než včera…)



Baví nás jeho tajemná show u které nevíme čemu máme věřit! Baví nás jeho drsnej postoj, tetování kam jen dohlédneme a vesmírné kauzy do kterých nikdo nevidí. Povrchní kauzy, o kterých můžeme na internetu dlouze a dlouze spekulovat a hádat se s ostatníma. Rytmus nám dává směr a je náš idol. Vážíme si jeho i jeho dovedností, úspěchů a chceme být jako on. Doufáme, že naše děti budou třikrát lepší než on i díky tomu co nám teď ukazuje, jak nás učí a jaké názory a vlastnosti nám předává…

 

 



Věříme, že i díky Rytmusovi budou budoucí generace obchodníků s hudbou o dost chytřejší a vycházet rovnou z jeho zkušeností a tudíž od svých začátků rovnou dál než byl ve svých začátcích on. Děkujeme, že si touto cestou prošel za budoucí interprety, ukazuje jim jakou cestou se pro úspěch mají vydat a jaké taktiky používat. Jejich úspěch bude logicky i úspěchem našim, protože budeme opět plně přesvědčení a nadšeni z toho, že posloucháme kvalitní a ty nejlepší umělecké díla.


Jsme připraveni hltat každé Rytmusova slova podporující jeho jakožto značku a produkt, kterej si tak tvrdě sám vydřel a nám hravě a nenuceně naservíroval až na naší Facebookovou zeď.



..3.2….1 hltáme teď.. : „Rytmusi Uka další nášup virální reklamy, která podpoří tvůj byznys. Už ve svejch třinácti máme peněženky, mobily, platební karty….a umíme cálovat online!“.




přečteno: {hits}810{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory