úterý, 14 červen 2011 18:48

Chceš se objevit v novém pořadu po boku známého interpreta? Máš možnost! Featured

Written by  David Klouda

Máte pocit, že tu máme málo pořadů o našem milovaném stylu? A pokud už tu nějaké pořady jsou, že se tam „obyčejný smrtelník“ ani nepodívá? Tohle ale končí, protože na scénu vstoupí zbrusu nový pořad v profesionální dikci! O čem bude?

Nechceme toho prozrazovat příliš mnoho, ale už teď je jisté, že se bude točit okolo hip-hopu a vším, co s ním souvisí. Rap, graffity, breakdance a další! Předně se můžete těšit na rozhovory s těmi nejvýraznějšími jmény CZ/SK scény. Ale to rozhodně není všechno.
Mezi další cíle pořadu totiž patří objevování nových talentů! Součástí každého dílu bude jeden vybraný uchazeč, který má kultuře co říct a který se takto může zviditelnit. A to můžete být právě vy!


Jak se do pořadu dostat, ptáte se? Stačí zaslat ukázku své tvorby (videoklip, track, graffiti malba) na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (nezapomeňte připojit kontakt na sebe, číslo, ICQ, FB, cokoliv) a doufat, že budete vybráni. Pak vás zkontaktuje studio a jde se na věc. Nepropásněte možnost dostat svoje nápady do světa!

Pilotní díl můžete již brzy shlédnout na Youtube kanálu TheHARDWORKZ (odkaz http://www.youtube.com/user/TheHARDWORKZ)

Není na co čekat. Posílejte svoje díla na uvedený email a dejte o sobě vědět!

 

přečteno: {hits}818{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory