středa, 15 červen 2011 15:07

Týdenní sběr novinek - Soulja Boy, Ludacris, Nas, Lil Wayne Featured

Written by  D-Toc

http://www.themathhattan.com/wp-content/uploads/2010/10/nas-spin1.jpgSoulja Boy, známý díky svémů historicky známému tracku "Tell Em", propagující svůj label S.O.D. The Money Gang vydal track s názvem I Love You, kde jako hosty si pozval "Barbie" Nicki Minaj a o něco méně, ale také známého zpěváky Bobby V.



Ludacris feat. Trey Songz, Lil Wayne

Ludacris nebyl dlouho slyšet. Avšak boss DTP (Disturbing The Peace) nahrál spolu s Trey Songzem a Lil Waynem velmi pohodovou věc, která se má ukázat na "narozeninovém" albu nahrávací společnosti Rap-A-Lot Records (Rap-A-Lot Records 25th Anniversary Compliation album). Dobrý dárek k narozeninám, nemyslíte?



Nas - Nasty

Nas byl nedávno slyšet s Mobb Deep na jejich společném tracku "Dog Shit", a prosakuje na povrch možnost společného alba právě s Mobb Deep, které by bylo ve velkém produkovaném Alchemistem... No a co sám Nas? Vypustil silnou věc produkovanou Salaam Remi a je silně cítit, že toto se povedlo! "Nasty"! Tento song by se měl též na jeho albu "Life is Good", takže doufáme, že další věci budou též zdařilé



Lil Wayne o tom, jak bude dominovat toto léto

A naposled Vám přinášíme kousek z rozhovoru z MTV Base, kde moderátor Sway ho vyzpovídal na vše co se dalo, i na to, zda ovládne toto léto či ne.

 

 

 

 

přečteno: {hits}820{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory