čtvrtek, 30 červen 2011 10:42

R'n'B královna Beyoncé a její album "4" Featured

Written by  Nara

Už před několika měsíci jsem psala, že jedna z nejvýznamnějších a nejznámějších R'n'B hvězd současné doby, Beyoncé, chystá nové, v pořadí jíž své čtvrté, solo - album.

Zvědavců a natěšených bylo mnoho, jak už se u tak významné zpěvačky očekává, a jak se předpokládalo i tentokrát Beyoncé překvapila. Deluxe Eddition alba , které officiálně vyšlo v úterý 28.6. , se skládá ze dvou CD , na jednom najdete 12 hlavních songů jako jsou 1+1 či I Care a na druhém najdete bonus tracky, jako například remixy songu Run The World.

 

 

 

Na produkci se podíleli například Babyface nebo také Kanye West. Sice ji zpočátku ze studia unikla několikasekundová nahrávka pilotního singlu Run The World (Girls) a teď těsně před vydáním ji uniklo na internet dokonce celé album, ale své kouzlo to neztratilo. Sama zpěvačka se k této události vyjádřila se slovy , že i přesto že nechtěla , aby se její nové písně dostaly k posluchačům touto cestou, je opravdu ráda , že o ně byl takový zájem.

Ukázala svou novou tvář, něco , co jste od ni doposud nemohli slyšet a myslím, že to zvládla velmi kvalitně a na úrovni. Podle amerických magazinu se na tomto albu pracovalo už od roku 2009 a za sebe můžu říct, že jsou všechny songy velmi proprcované jak textově tak i z instrumentální stánky a samozřejmě nechybí ani vynikající výkon samotné zpěvačky. V době, kdy se stalo největším trendem experimentovat s různými žánry a většina jejich kolegyň se prezentuje v žánrech jako je electro, ona ukázala, že nemusí jít s davem .

Celé album má velmi zajímavou a neobvyklou atmosféru. Každý track je unikátní a výrazný ať už se jedná o pomalý a citlivý song či naopak o rychlý až tanečně naladěný. Dalo by se i říct , že mají některé songy " retro " prvky. Každopádně je to příjemné osvěžení a velmi příjemná změna v dnešní době plné jednoduchých a primitivních tanečních songů.

 

zdroj informací : www.urbaneverything.com

přečteno: {hits}838{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory