sobota, 27 srpen 2011 08:19

Novinky ze světa R&B - Mary J.Blige, Beyoncé, Rihanna Featured

Written by  Nara

První menší novinkou z americké rnb scény je nové video zpěvačky Beyoncé. Je to teprve pár měsíců ode dne,kdy RnB královna Beyoncé vydala své album "4" .

Ještě před vydáním alba jste mohli zahlédnout officiální video k singlu " Run the world(girls) " a hned po vydání video k tracku " Best Thing I Never Had " . Na officiálním youtube kanálu zpěvačky jste doteď mohli najít spoustu videí jak audio verzí tracků z alba tak i videa z její live vystoupení, ale teď se můžete podávat na další officiální klip a tentokrát na video tracku " 1+1" .

 

 

 

Jak celé album tak i video k tomuto tracku v sobě nese zajímavou atmosféru. Jsem si jistá , že se mnohým z vás tento klip zalíbí. Je velmi originální a výrazný. Oproti videu k tracku " Best Thing I Never Had" je to ovšem velký rozdíl , co se týču pojetí a žánru. I tentokrát nám zpěvačka ukázala, že umí i po tolika letech kariéry pořád překvapit a dokonce její věrní fanoušci nikdy nepředpoví , co předvede příště.

 

 

Další novinkou je video k tracku "Cheers (Drink To That)" od Rihanny, které překvapivě vyšlo současně s viddeem od Beyoncé. Tento track jste mohli slyšet na albu "Loud", který vyšel minulý rok v listopadu. Ipřesto , že zpěvačka tímto albem radikálně změnila svůj styl , album našlo velké množství svých posluchačů.

 

Bude mít tento track stejnou sledovanost jako například " S&M" či " Only Girl ( In the World)" ? to můžete posoudit vy.

A do třetice tu máme nový track od velmi úspěšné a talentované Mary J.Blige a to s názvem " 25/8" . Track je jedním ze singlů z chystaného alba " My Life II: The Journey Continues " . Toto album bude již desátým studiovým albem této hiphopové královny. Bude mít toto album stejný úspěch jako ty předchozí? Poslechněte si track a suďte sámi . Já si myslím, že ano.

 

zdroj informaci: www.urbaneverything.com

přečteno: {hits}906{/hits} krát

http://beatlife.cz/images/logo_hlavicka_inv.png     HOME   Hudba   Kultura   Lifestyle   Rozhovory